Samsung a publicat un clip publicitar oficial cu Galaxy Fold

788

Samsung tocmai a lansat un scurt clip publicitar pentru evenimentul său din 20 februarie, „Galaxy Unpacked 2019”. Și, coincidență sau nu, vorbește acolo de un dispozitiv pliabil. Zvonurile că Galaxy Fold va fi lansat la evenimentul de la San Francisco au fost destul de intense în ultimul timp. Acum, cu această postare lansarea capătă și mai multă greutate, potrivit SamMobile.

În această prezentare foarte scurtă, Samsung folosește sloganul „Future Unfolds”. Un joc de cuvinte inteligent conceput, care anunță că viitorul telefoanelor mobile se va „desfășura” în mai puțin de zece zile. Videoclipul este un semn destul de clar că evenimentul din 20 februarie nu va fi doar pentru lansarea seriei aniversare Galaxy S10.

Încă nu știm concret denumirea smartphone-ului pliabil Galaxy Fold

Bineînțeles că așteptăm o lansare în toată regula a telefonului pliabil. Dar gigantul tech poate alege să ne dea doar detalii despre specificații, despre prețuri și disponibilitate. Noi sperăm că vom vedea telefonul pliabil în toată splendoarea lui, deoarece este o competiție acerbă și în acest domeniu. Primul telefon pliabil a fost deja lansat la CES 2019 de compania Royole. Huawei va prezenta un telefon pliabil la MWC 2019 Barcelona și nici alte companii nu stau cu mâinile în sân.

Vă reamintim că Samsung a prezentat dispozitivul pentru scurt timp la Samsung Developers Conference, în noiembrie 2018. Dar, acolo designul real și alte detalii referitoare la telefonul pliabil nu au fost prezentate. Dar parafrazând o expresie celebră „To be, or not to be Galaxy Fold, that is the question„, momentan întrebarea rămâne.

To be, or not to be, that is the question – „A fi, sau a nu fi, aceasta-i întrebarea“ este fraza de deschidere a unui monolog, rostită de prințul Hamlet. Monologul face parte din piesa cu același nume de William Shakespeare scrisă în jurul anului 1600. „A fi sau a nu fi” este una dintre cele mai cunoscute fraze din limba engleză modernă.

Acum, cum ne-o fi norocul! Conform clip-ului prezentat de Samsung vom vedea smartphone-ul pliabil la San Francisco. Mai este o problemă, putem spune că numele telefonului este încă anonim. Ar putea fi numit Galaxy X, Galaxy Flex, Galaxy F sau Samsung Galaxy Fold. Puteți vedea în pagina noastră de pe site, serialul informațiilor despre telefonul pliabil Samsung, încă de la începutul apariției primelor informații despre acesta.

În afară de Samsung Galaxy Fold / X / F / Flex, Samsung va lansa și tripleta Galaxy S10E, S10 și Galaxy S10+. Toate vor fi prezentate la 20 februarie la San Francisco în California.