Samsung Clock primește o actualizare cu multe modificări interesante

371
Samsung Clock primeste o actualizare cu multe modificari interesante
Sursa Foto: via phonearena.com

Samsung Clock este o aplicație preinstalată care se găsește pe fiecare dispozitiv Galaxy. Aplicația are un ceas cu alarmă, un cronometru și vă oferă ziua și data dacă atingeți widget-ul sau deschideți aplicația. Un ceas mondial vă oferă ora curentă în orașele mari din întreaga lume, împreună cu vremea în aceste orașe. Samsung Clock are inclus și un cronometru cu numărătoare inversă.

Potrivit PhoneArena, Samsung a lansat acum o actualizare pentru Samsung Clock. Noua versiune a aplicației este 12.1.05.15 și ocupă un spațiu de memorie de 25,53 MB. Conform jurnalului de modificări, actualizarea va permite utilizatorilor să sară peste o singură pornire a semnalului de alarmă. Până acum alarma a putut fi amânată de mai multe ori. În lista de modificări, Sammy scrie „Dacă apăsați butonul [Repornire] când repetarea alarmei este dezactivată, alarma va fi omisă o singură dată, apoi va fi repornită automat”.

Aplicația Samsung Clock va oferi acum funcția de ceas pentru rutinele Bixby (cu Android 12 sau mai nou). Acesta din urmă folosește inteligența artificială și învățarea automată pentru a afla când doriți să apară anumite funcții pe telefonul dvs. în funcție de ora din zi, locația utilizatorului și multe altele. De exemplu, dacă adormi noaptea fără a avea telefonul în încărcător, dispozitivul va închide automat aplicațiile și funcțiile inutile pentru a păstra durata de viață a bateriei.

Actualizare pentru Samsung Clock – mai multe modificări ale aplicației

După actualizare utilizatorii pot activa sau dezactiva funcția de alarmă sau pot porni cronometrul sau ceasul inteligent folosind Rutinele Bixby. Selectați opțiunea de creștere treptată a volumului din meniul tonului de apel de alarmă și volumul alarmei va crește treptat în timp. Actualizarea adaugă controale care le permit utilizatorilor să amâne la un interval setat personalizat între 1 și 60 de minute.

Cel mai scump ceas din lume este considerat Graff Diamonds Hallucination: costă 55 milioane USD! A fost fabricat în 2014. Valoarea incredibilă provine din 110 diamante foarte rare, mari și colorate, așezate într-o brățară de platină.

Actualizarea Samsung Clock adaugă ora UTC (Timp universal coordonat) atât la ceasul mondial, cât și la widgetul cu ceas dublu. Acest fus orar este folosit de Insulele Canare, cea mai mare parte a Portugaliei și partea de vest a Irlandei.

În plus, culorile de fundal zi/noapte vor fi folosite atât pentru ceasul dublu, cât și pentru ceas digital. Dacă ora într-o anumită țară este noaptea, fundalul acelui ceas va fi negru. Dacă este zi, fundalul va fi alb. În setările widgetului, selectați Culoare zi și noapte, iar culorile de fundal se vor schimba în funcție de oră.

Dacă telefonul Galaxy pe care îl utilizați rulează Android 12, selectați pentru a vizualiza ora în analog (spre deosebire de digital), iar o mână de secunde va deveni vizibilă în widgetul ceas analogic. O altă modificare mută butonul de anulare de pe cronometru spre stânga. Aceeași modificare se face la butonul de anulare de pe cronometru.

Iată cum să actualizați ceasul Samsung pe dispozitivul Galaxy!

În cele din urmă, utilizatorii pot schimba poziția butoanelor pe ecranul de notificare de pe ecranul extern. Cu alte cuvinte, alarma/cronometrul de pe ecranul extern indică faptul că poziția butoanelor de pe ecran a fost schimbată.

Pentru a vedea dacă ați primit actualizarea, deschideți Magazinul Play și atingeți fotografia de profil sau inițiala în colțul din dreapta sus. De acolo, accesați Gestionați aplicațiile și dispozitivul -> Actualizări disponibile. Atingeți Actualizare în aplicația Ceas sau Actualizați tot pentru a începe toate actualizările posibile ale aplicației disponibile pentru telefonul dvs.

Pentru a adăuga widget-ul Samsung Clock pe ecranul telefonului Galaxy, urmați acești pași:

  • Atingeți și mențineți apăsat (apăsare lungă) pe orice secțiune goală a ecranului de pornire
  • În partea de jos a ecranului, ar trebui să atingeți Widgeturi.
  • Atingeți și mențineți apăsat (apăsare lungă) pe un widget cu ceas
  • Veți vedea imagini cu ecranele dvs. de pornire. În timp ce țineți apăsat widgetul de ceas pe care l-ați selectat, glisați-l către un ecran de pornire care are suficient spațiu liber pentru widget.