Samsung Clock actualizată, remediază sincronizarea alarmei la Galaxy Watch

208
Samsung Clock
Sursa foto: via sammobile.com

La fel ca celelalte aplicații stoc ale companiei și Samsung Clock este permanent în atenția Samsung și mereu actualizată. Ultima dată s-a întâmplat anul trecut în luna iulie când am primit mai multe îmbunătățiri la design. Acum o nouă actualizarea a fost lansată pentru Samsung Clock.

Noua actualizare pentru aplicația Ceas Samsung a fost lansată zilele trecute și este disponibilă în Galaxy Store. Cea mai recentă actualizare aduce o remediere care rezolvă problema de sincronizare a alarmei cu Galaxy Watch. Intră aici toate ceasurile inteligente Samsung inclusiv seriile Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 5. Noua actualizare pentru ceasul Samsung sosește cu numărul de versiune de firmware 12.2.06.4.

Aplicația Samsung Clock actualizată

Mai mulți utilizatori au reclamat anterior că Samsung Clock nu a reușit să sincronizeze aplicația de alarmă Galaxy Watch și aplicația de alarmă a telefonului mobil. Din fericire, această problemă a fost rezolvată cu cea mai recentă actualizare, potrivit SamMobile. Există o mulțime de îmbunătățiri comune pentru a crește performanța aplicației Samsung Ceas. Rețineți că actualizarea nu adaugă funcții noi la aplicația Samsung Clock. Actualizarea cântărește aproximativ 25,71MB.

Samsung Clock este o aplicație preinstalată care se găsește pe fiecare dispozitiv Galaxy. Aplicația are un ceas cu alarmă, un cronometru și vă oferă ziua și data dacă atingeți widget-ul sau deschideți aplicația. Un ceas mondial vă oferă ora curentă în orașele mari din întreaga lume, împreună cu vremea în aceste orașe. Samsung Clock are inclus și un cronometru cu numărătoare inversă.

Elveția este țara celor mai importante mărci de ceasuri de lux din lume, este o adevărată Mecca a ceasurilor. Printre altele, mărcile Rolex, Patek Philippe, Omega, TAG Heuer, Breitling, IWC Schaffhausen au scris pe ele „Swiss Made”.

Pentru a instala cea mai recentă actualizare, trebuie să deschideți aplicația Galaxy Store. Apoi faceți clic pe Meniu și să selectați Actualizări. Dacă cea mai recentă actualizare este disponibilă pentru smartphone-ul dvs. și în regiunea dvs., atunci puteți apăsa butonul Actualizare. Noua actualizare Samsung Clock este compatibilă cu dispozitivele Galaxy care rulează One UI 5.0 și One UI 5.1 bazate pe Android 13.