Samsung a lansat noi funcții pentru seriile Galaxy Watch 5 și Watch 4

256
Seriile Galaxy Watch 5 si Watch 4 actualizate pentru gestionarea Smart Things
Sursa foto: via phonearena.com

Ai dorit vreodată să poți controla Samsung SmartThings – sau alte dispozitive compatibile cu Matter, care sunt compatibile cu configurarea casei inteligente – de la încheietura mâinii, ca în Star Trek? Ei bine, acum poți. Și nici măcar nu trebuie să vă scufundați în aplicația SmartThings Galaxy Watch pentru a face acest lucru, deoarece puteți pur și simplu să glisați direct de pe cadranul ceasului pentru a începe lucrurile. Acum seria Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 4 au primit o actualizare care vă permite să vă gestionați SmartThings în moduri mai inteligente. Este vorba despre noi comenzi pentru Smart Home.

Controlul casei inteligente – Smart Home, devine tot mai ușor pe zi ce trece. Acum lucruri precum controlul vocal, controlul prin atingere sau hub-uri inteligente sunt ceva la ordinea zilei. Cu toate acestea, a avea cât mai multe opțiuni este întotdeauna o oportunitate. Acesta este ceea ce împinge tehnologia să evolueze și să devină mai potrivită pentru o multitudine de stiluri de viață. Și aici intervine cea mai recentă actualizare a aplicației SmartThings pentru seria Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 4.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Noi funcții SmartThings pentru seriile Galaxy Watch 5 și Watch 4

Actualizarea vine la Samsung Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro, dar și la Galaxy Watch 4 și Galaxy 4 Classic. Actualizarea acestor ceasuri inteligente Samsung vă permite să vă gestionați Smart Things în moduri mai inteligente. De xemplu: puteți verifica cine e la ușă dacă aveți la mână unul dintre ceasurile de mai sus. Dacă aveți o sonerie inteligentă cu o cameră compatibilă, puteți și discuta cu oricine a decis să vă facă o vizită. Această caracteristică se extinde și la camerele Nest și Ring, deși acestea vor trebui să vină cu protocolul WebRTC. Vedeți pe I❤️Samsung cum să resetați din fabrică seriile Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 4!

WebRTC (Web Real-Time Communication sau comunicare în timp real pentru Web). Permite comunicarea audio și video să funcționeze în interiorul paginilor web fără a instala pluginuri sau de a descărca aplicații native.

Iată ceva mai convențional, dar la fel de important: verificarea statisticilor casei inteligente prin ceas, în loc de telefon. Aceasta include termostate, purificatoare de aer și jaluzele sau chiar SmartTags, potrivit PhoneArena. Asta înseamnă că, dacă vreodată ai chef să te asiguri că totul acasă este în regulă, vei putea face asta fără să scoți măcar telefonul din buzunar.

Acest lucru înseamnă, de asemenea, că aveți un anumit control asupra acestor senzori. De exemplu, puteți regla viteza ventilatorului purificatoarelor dvs. de aer, puteți configura încălzirea în timp ce sunteți pe drum spre casă sau puteți regla jaluzele, în cazul în care dimineața dvs. este puțin mai luminoasă decât se aștepta după o noapte.

Dar sunt și alte lucruri interesante cu noua actualizare pentru Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 4. Nu mai trebuie să cauți telecomanda televizorului dacă ești deja tolănit pe canapea! Prin noua funcție Device-to-Device, Galaxy Watch 4 sau Galaxy Watch 5 poate acționa ca o telecomandă pentru Samsung SmartTV, atâta timp cât acceptă BT HID și se află într-un interval rezonabil, desigur.