Samsung Clock: o aplicație tot mai interesantă și inteligentă

603
Samsung Clock o aplicatie tot mai interesanta si inteligenta
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung a acordat o importanță mai mare accesibilității și lizibilității îmbunătățite odată cu lansarea intrefeței One UI 3.1. Ca rezultat, unele dintre primele aplicații de la companie au fost reproiectate cu un strat proaspăt de vopsea. Unele aplicații au primit, de asemenea, funcții noi ca parte a transformării lor, iar una dintre cele mai surprinzătoare aplicații care a fost actualizată este Samsung Clock.

Astăzi analizăm mai îndeaproape această aplicație simplă și modul în care s-a schimbat odată cu reviziile recente. Pentru a vă trece suspansul, este practic aceeași aplicație Samsung Clock ca înainte, cu excepția câtorva adăugări majore. Aceste adăugiri nu sunt noi și există de mai multe săptămâni, dar credem că merită puțină atenție.

Am tot așteptat ca aplicația Samsung Clock să fie actualizată cu o alarmă inteligentă, deși ultimele versiuni nu au făcut acest lucru. Acum noua actualizare a introdus o nouă alarmă inteligentă și câteva caracteristici interesante. În cea mai mare parte, aplicația Ceas a rămas neschimbată odată cu lansarea ultimei actualizări, dar privind mai atent veți descoperi că secțiunea Alarmă include acum un nou tip de alarmă în plus față de cele standard. Zilele trecute compania a actualizat și Samsung Music.

Samsung Clock încorporează acum mai multe funcții

Noua alarmă vă permite să setați o alarmă pentru anumite zile ale săptămânii. Puteți să alegeți un sunet de alarmă, să activați sau să dezactivați vibrațiile și să personalizați parametrii de amânare. Lucruri obișnuite, dar mai sunt și altele. În plus față de aceste funcționalități de bază, noua alarmă inteligentă a Ceasului Samsung vă permite să setați o oră de culcare, completată cu memento-uri de culcare.

Interfața de utilizare este foarte intuitivă, deoarece acești parametri pot fi setați fie prin glisarea orelor de culcare și trezire glisând circular în jurul ceasului, fie prin atingerea fiecărei alarme. Dacă utilizați SmartThings, alarma se poate integra cu luminile și televizorul. Astfel vă ajută să vă treziți redând muzică sau făcând treptat camera mai luminoasă.

Dereglările de ritm circadian afectează sincronizarea sau punctualitatea adormiri/trezirii. Persoanele cu această dereglare sunt incapabile să adoarmă sau să se trezească la orele de program normale pentru muncă, școală sau alte nevoi sociale.

Cealaltă schimbare drastică a Clock este adăugarea unui nou mod de culcare, conform SamMobile. Funcționează împreună cu noua alarmă. Atunci când este activată, redă fiecare element de interfață în gri în loc de culoare în timpul somnului.

Acest nou mod în tonuri de gri protejează ochii utilizatorului de culorile strălucitoare și de undele de lumină albastră. Lumina albastră poate perturba ritmul circadian și provoca probleme de somn. Gândiți-vă la aceasta ca la o versiune suplimentară a scutului pentru confortul ochilor. Acesta a fost concepută pentru culcare, dar nimic nu îi împiedică pe utilizatori să păstreze această caracteristică activată permanent.

În plus față de rotirea tonului de gri al ecranului, modul de culcare oprește apelurile, notificările și alte sunete. Dacă nu găsiți aceste funcții noi, asigurați-vă că aplicația Ceas de pe dispozitivul Galaxy este actualizată.