Samsung Clock și Google Calendar actualizate pe dispozitivele Galaxy

276
Samsung Clock
Sursa foto: via sammobile.com

Samsung actualizează permanent aplicațiile sale pentru a oferi utilizatorilor cea mai bină experiență pe telefoane, tablete sau ceasuri. De obicei scriem despre aceste actualizări când sunt lansate pentru cele mai folosite aplicații Samsung. Acum compania a actualizat aplicația Samsung Clock, iar Google aplicația Google Calendar.

Noua actualizare pentru aplicația Samsung Clock vine cu numărul de versiune 12.2.12.7. Gigantul coreean nu atașează niciun jurnal de modificări anume în acest caz, potrivit SamLover. Samsung spune doar că unele funcții sunt îmbunătățite și stabilizate, ceea ce înseamnă că nu veți primi caracteristici noi. Cu toate acestea, dacă actualizați aplicația la cea mai recentă versiune, veți obține o experiență mai fluidă cu funcțiile existente.

Aplicațiile Samsung Clock și Google Calendar actualizate

Samsung Clock este la fel ca o altă aplicație de bază pentru ceas. Cu toate acestea, fiind o aplicație Samsung, are câteva avantaje. Are o interfață de utilizare mai bună și este intuitivă. Aplicația are toate funcțiile necesare care sunt disponibile, cum ar fi alarmă, cronometru, ceas mondial și cronometru. Pentru a o folosi corect, ar trebui să acordați anumite permisiuni aplicației, cum ar fi muzică, audio și notificări.

Samsung Clock este o aplicație preinstalată care se găsește pe fiecare dispozitiv Galaxy. Aplicația are un ceas cu alarmă și vă oferă ziua și data dacă atingeți widget-ul sau deschideți aplicația. Un ceas mondial vă oferă ora curentă în orașele mari din întreaga lume, împreună cu vremea în aceste orașe.

La Ploiești, în România, există un muzeu al ceasului. În muzeu se găsesc ceasuri vechi și foarte scumpe, unele unicat în lume. Sunt făcute din aur, argint și pietre prețioase. Unele din acestea au aparținut regilor Carol I și Carol al II-lea.

Pentru a actualiza aplicația, trebuie doar să deschideți Galaxy Store, să mergeți la secțiunea de actualizare și apoi să căutați Samsung Clock. Dacă actualizarea este disponibilă, faceți clic pe butonul de actualizare și în câteva minute va fi actualizată la cea mai recentă versiune. Dacă actualizarea nu este disponibilă, verificați iarăși peste puțin timp, deoarece uneori se actualizează automat.

Actualizare și pentru Google Calendar

Aproape în același timp cu Samsung Clock a fost actualizată și aplicația Google Calendar. Această aplicație este una dintre cele mai frecvent utilizate pe telefoanele Samsung Galaxy și oferă toate funcțiile necesare legate de date. De exemplu, puteți seta mementouri pentru evenimente sau puteți prelua informații despre orice festival viitor și multe altele. Această aplicație oferă, de asemenea, suport de rezervă pentru alte aplicații ori de câte ori au nevoie de informații despre anumite date. Acum, aplicația primește o nouă interfață grafică pentru o funcție.

Această actualizare aduce o binevenită schimbare grafică. Pictograma „Astăzi” este reîmprospătată, este disponibilă în colțul din dreapta sus al aplicației, între căutare și contul Google. Această caracteristică este folosită pentru a merge direct la data actuală. Împreună cu funcționalitatea de bază, acceptă și temele dinamice ale Material You.

Sursă foto: Ceotech

Această nouă modificare vine odată cu noua actualizare a Google Calendar cu numărul de versiune 2023.36.1.x. În afară de modificarea pictogramei, aplicația nu aduce alte modificări semnificative. Merită remarcată noua modificare grafică a pictogramei introdusă în secțiunile „Program”, „Azi”, „3 zile”, „Săptămână” și „Lună”. Este de remarcat faptul că schimbarea este ceea ce veți vedea doar pe smartphone-uri. Nu pare să fie disponibilă pe tablete, cel puțin momentan.

Pentru a obține toate aceste funcții, ar trebui să actualizați aplicația Google Calendar la cea mai recentă versiune. Fiind o aplicație Google este disponibilă pentru toate smartphone-urile și tabletele Samsung Galaxy și Android. Puteți instala cu ușurință actualizarea prin  Google Play Store.