Samsung Clock primește modul de culcare integrat în Digital Wellbeing

896
Samsung Clock primeste modul de culcare integrat in Digital Wellbeing
Sursa Foto: via androidpolice.com

Samsung și-a actualizat recent multe aplicații, adăugând o mulțime de funcții noi și rafinând în continuare experiența software pe care o oferă. Cea mai recentă actualizare este pentru aplicația One UI Samsung Clock, care a primit un nou mod de culcare. Bedtime Mode vă ajută să vă urmăriți tiparele de somn și se integrează cu Digital Wellbeing.

Există o opțiune pentru „Setați ora de culcare” în meniul de la ecranul de alarmă al aplicației Ceas. Pe măsură ce o configurați, va trebui să spuneți aplicației când de obicei dormiți și când intenționați să vă treziți. Există în Samsung Clock un contor la îndemână care vă spune câte ore de somn vă vor ajuta, de asemenea.

Samsung Clock cu Bedtime Mode

Acum puteți solicita aplicației să vă reamintească să mergeți la culcare la o oră stabilită înainte de ora de culcare programată. Acest lucru poate fi sincronizat cu modul de culcare în aplicația Digital Wellbeing. Puteți dezactiva toate notificările sau notificările de aplicații selectate și alte lucruri care perturbă somnul. Puteți să schimbați ecranul în tonuri de gri pentru a ajuta la reducerea efectelor de „lumină albastră” asupra somnului. Apoi, veți seta alarma de dimineața pentru a vă ajuta să vă treziți.

Dacă utilizați SmartThings, alarma dvs. se poate integra cu luminile și televizorul, ajutându-vă să vă treziți redând muzică sau făcând treptat camera mai luminoasă. Acest lucru ar trebui să ducă la o trezire mai relaxată decât să aveți un semnal de alarmă chiar lângă cap. Noul Samsung Clock cu Bedtime Mode în Samsung Health va fi util pentru foarte mulți utilizatori.

În România există un muzeu al ceasului la Ploieşti. În muzeu se găsesc ceasuri vechi și foarte scumpe, unele unicat în lume. Sunt făcute din aur, argint și pietre prețioase. Unele din acestea au aparținut regilor Carol I și Carol al II-lea.

Integrarea SmartThings este o altă caracteristică utilă pe care Samsung a adăugat-o aplicației sale Samsung Clock. În acest fel veți putea să vă integrați alarma cu dispozitive inteligente acceptate, cum ar fi televizorul inteligent. Potrivit AndroidPolice, astfel televizorul vă poate trezi cu orice preferați dimineața, știri, sport, muzică sau meteo. Dacă utilizați aplicația Samsung S Health, veți vedea acum un buton „Detalii de somn” sub alarmă și, dacă faceți clic pe buton, veți putea verifica statisticile detaliate despre somn.