Samsung Biologics primește 6 premii CMO Leadership Awards 2022

387
Samsung Biologics primeste 6 premii CMO Leadership Awards 2022
Sursa Foto: Samsung Biologics

Samsung Biologics a câștigat CMO Leadership Awards 2022 în toate cele șase categorii de performanță. Samsung Biologics s-a impus la capabilități, compatibilitate, expertiză, fiabilitate, calitate și servicii, a declarat ieri compania Samsung.

Premiile, prezentate de Life Science Leader, Outsourced Pharma și Industry Standard Research, premiază companiile de producție de top din lume pe baza evaluărilor și feedback-ului companiilor care utilizează servicii de externalizare. Life Science Leader și Outsourced Pharma au lansat premiile CMO Leadership în 2011.

Pentru premiile CMO Leadership 2022, au fost evaluate 86 de companii CMO (contract manufacturing organization) în 23 de parametri de performanță. Participanții la cercetare au fost companii bio-farmaceutice de toate dimensiunile. Au fost evaluat doar companiile cu care au lucrat la un proiect externalizat în ultimele 18 luni. CMO-urile trebuie să îndeplinească pragul minim de răspunsuri la sondajul clienților pentru a fi eligibile pentru un premiu.

Samsung Biologics – CMO Leadership Awards 2022

Cea mai recentă recunoaștere a marcat al nouălea an consecutiv pentru Samsung Biologics, unul dintre cei mai mari producători de medicamente din lume, care a câștigat premiile globale CMO Leadership Awards începând din 2013.

Suntem incredibil de mândri să primim această distincție în toate cele șase categorii de performanță. În acest moment crucial în domeniul sănătății este mai important ca niciodată să furnizăm cu succes medicamente clienților noștri și să salvăm viețile pacienților”. A declarat John Rim, CEO al Samsung Biologics, conform The Korea Herald. „Această recunoaștere ne amintește de responsabilitatea noastră de a răspunde rapid nevoilor în evoluție din industrie”.

The Korea Herald este un cotidian coreean cu o varietate de conținut din toate domeniile de activitate. Are sediul în Seul, Coreea și a fost fondat în 1953. The Korea Herald este editat în limbă engleză și distribuit în peste 80 de țări.

Luna trecută, Samsung Biologics a raportat câștiguri record față de 2021, cu vânzări de 1,57 trilioane woni (~1,3 miliarde USD). Subsidiara Samsung a avut profituri operaționale de 537 de miliarde won, în creștere cu 35% (vânzări) și, respectiv, 84% (profit) față de anul trecut.

Samsung Biologics are în prezent trei fabrici în care produce diferite medicamente. Pe lângă cele trei fabrici de bioproducție compania a declarat că intenționează să înceapă exploatarea parțială a celei de-a patra în Q4 2022. De asemenea, intenționează să înceapă construcția celei de-a cincea fabrici în acest an pentru a oferi servicii de produse multi-modale.