Samsung va colabora cu producătorul de mobilă Hanssem

541
Sursa Foto: Yonhap / en.yna.co.kr

Samsung Electronics Co. a semnat duminică un acord de parteneriat cu liderul din domeniul producției de mobilă din Coreea de Sud, Hanssem Co. Compania ia în considerare extinderea oportunităților de afaceri pe fondul tendinței de a rămâne acasă din cauza COVID-19.

În cadrul tranzacției, Samsung va coopera cu Hanssem în domeniul remodelării interioare a locuințelor. Gigantul tehnologic va furniza cele mai noi aparate electrocasnice, cum ar fi frigidere și mașini de spălat vase, care se potrivesc cu mobilierul Hanssem în remodelarea interioară.

Colaborare Samsung – Hanssem pentru soluții inteligente pentru casă

Cele două părți vor colabora, de asemenea, în afacerea cu soluții inteligente pentru casă. Cele două companii vor împărtăși infrastructura de vânzare cu amănuntul, cum ar fi afișarea produselor de la fiecare companie la magazinele sale. Colaborarea vine în timp ce Samsung încearcă să devină un brand de stil de viață cu produse personalizabile, conform Yonhap.

Lee Jae-seung, șeful Digital Appliances la Samsung Electronics, a declarat recent că gigantul tech își „recalibrează” strategia în era pandemiei. El a adăugat că locuința a devenit mai importantă ca niciodată în acest moment. Acum, din cauza pandemiei globale, oamenii practică distanțarea socială și aparatele electrocasnice trebuie să reflecte schimbarea.

Hanssem Co. este o companie fondată în 1970 cu sediul la Ansan. Produce mobilier de bucătărie, cum ar fi dulapuri de bucătărie, mese și scaune de masă și accesorii de bucătărie. Hanssem proiectează și produce și mobilier pentru interior, canapele, somiere, dulapuri, etc.

Colaborarea cu Hanssem este de așteptat să ajute Samsung să lanseze mai multe produse în cadrul Project Prism. Prin acest proiect Samsung își propune să ofere produse care să reflecte stilul de viață al consumatorilor și să lanseze produse personalizate. Primul produs Samsung din cadrul Project Prism a fost Bespoke, un frigider personalizabil lansat anul trecut. Până în prezent, compania a lansat mai multe frigidere și aparate de spălat rufe în cadrul Proiectului Prism.