Samsung colaborează cu o firmă IT coreeană pentru a îmbunătăți NEON

439
Sursa Foto: via sammobile.com

Tehnologiile de inteligență artificială și de învățare automată sunt de o mare importanță pentru fiecare firmă de tehnologie. Samsung și-a îmbunătățit foarte mult tehnologiile de inteligență artificială în ultimii ani și se apropie de Apple și Google. Acum, firma sud-coreeană a anunțat un parteneriat cu o firmă IT sud-coreeană pentru îmbunătățirea tehnologiei sale AI NEON.

Samsung Technology and Advanced Research Labs (STAR ​​Labs) a semnat un memorandum de înțelegere cu CJ OliveNetworks Co. Înțelegerea prevede, printre altele, crearea de algoritmi de tip uman pentru tehnologiile AI (Artificial Intelligence). Dedicația este clară pentru Samsung NEON. Cele două companii vor crea un „influencer” în lumea virtuală care poate fi utilizat în diverse conținuturi media.

NEON, un om artificial Samsung

La începutul acestui an, compania a prezentat NEON, un chatbot AI virtual de formă umană. Un chatbot este un program sau o formă de inteligență artificială care desfășoară conversații prin diferite metode precum analiză sau text. Software-ul care alimentează NEON este CORE R3 și este dezvoltat de Samsung STAR Labs.

Acum Samsung intenționează să îmbunătățească NEON și să îl utilizeze în diverse domenii. Conform gigantulul high-tech sud-coreean, NEON va fi folosit inclusiv la educație, mass-media, retail și multe altele. Omul artificial Samsung poate fi un furnizor de știri sau o gazdă de cumpărături, în funcție de implementare și de nevoile clientului. În viitor, NEON va fi oferit în două modele: NEON Content Creation și NEON Workforce.

CJ Group este un conglomerat sud-coreean cu sediul în Seul. Acesta cuprinde numeroase companii din diverse industrii și servicii. CJ Group a fost inițial o ramură a Samsung până când s-a separat în anii 1990. CJ Olive Networks se ocupă de sănătate, frumusețe și IT.

Samsung Technology and Advanced Research Labs, condus de informaticianul Pranav Mistry, în vârstă de 39 de ani, urmează să semneze un viitor parteneriat cu o firmă financiară din Coreea de Sud în viitorul apropiat. Cu toate acestea, Samsung nu a dezvăluit numele firmei, conform SamMobile. Mistry a spus:„ Suntem încântați să colaborăm cu CJ Olive Networks, liderul K-content. Și tehnologia neonului va aduce noi schimbări modului și scalei de creare a conținutului”.