Samsung Galaxy Buds 2 Pro, potrivire confortabilă și sunet Hi-Fi

807
samsung galaxy buds 2 pro
Sursă foto: Google

Continuând șirul de actualizări hardware iterative Samsung prezentat săptămâna trecută noile căști TWS Galaxy Buds 2 Pro. Sunt mai mici și mai confortabile decât setul Buds Pro original, iar noul model acceptă redarea audio pe 24 de biți prin Bluetooth – dacă utilizați un telefon Samsung, adică. Căștile Samsung Galaxy Buds 2 Pro sunt disponibile în negru, alb și violet.

Căștile Samsung Buds 2 Pro sunt cu 15% mai mici decât setul original Samsung Buds Pro. De asemenea, Samsung a extins grila de aerisire pentru a permite fluxului de aer suplimentar să ajungă la urechi și să reducă orice senzație de „blocare” în timpul utilizării prelungite. Sperăm că acest lucru va face și modul de transparență al căștilor să sune și mai convingător.

Samsung Galaxy Buds 2 Pro cu mult plastic reciclat în componență

Samsung subliniază că a folosit mult material reciclat în aceste căști premium, potrivit colegilor noștri de la TheVerge. Peste 90% din componentele din plastic (căști + carcasă) ale Galaxy Buds 2 Pro sunt fabricate din materiale reciclate. În total, Galaxy Buds 2 Pro folosește 29 de grame de plastic și include mai mult de 27 de grame de materiale reciclate. Fiecare dintre aceste componente conține cel puțin 20% fie plase de pescuit aruncate (plastic recuperat din ocean), fie materiale post-consum.

Plasele de pescuit reciclate sunt utilizate în trei componente interne ale carcasei suportului din față, suportul pentru baterie și suportul-PCB. Materialele reciclate post-consum sunt utilizate în opt componente exterioare. Patru componente în ambele căști Buds în carcasa față stânga/dreapta, carcasa spate stânga/dreapta. Și patru componente în carcasa suportului în fața sa decorativă, carcasa-superioară, carcasa-superioară interioară și carcasa-inferioară.

Noul set wireless Samsung Galaxy Buds 2 Pro poate comuta în continuare automat între diferite dispozitive Samsung, dar, din păcate, le lipsește suportul multipunct – așa că nu le puteți asocia cu două surse audio în același timp. Caracteristica convenabilă este (în sfârșit) din ce în ce mai comună pe căști, iar Google a inclus recent multi-point pe Pixel Buds Pro. Așa că este dezamăgitor să vezi că Samsung livrează un nou set emblematic de căști fără el.

Dar, în plus, Samsung spune că Buds 2 Pro poate realiza acum redare audio hi-fi pe 24 de biți. Veți avea nevoie de un telefon care rulează One UI 4.0 sau o versiune ulterioară, iar Samsung spune că suportul pe 24 de biți va varia în funcție de aplicație – știți, deoarece Spotify încă nu îl acceptă.

Sunet Hi-Fi mai bogat ca niciodată

Cu ajutorul „codec-ului SSC Hi-Fi (High Fidelity)” propriu, Samsung reușește redarea wireless Hi-Fi. „Muzica de calitate poate fi transferată fără pauză, iar noul difuzor coaxial cu două căi face aceste sunete mai bogate ca niciodată”, susține Samsung.

Sunetul la 360° este, de asemenea, „îmbunătățit” cu o imersiune îmbunătățită pe mai multe canale. Samsung Buds 2 Pro dispune de Bluetooth 5.3 și sunt gata pentru LE Audio, conform fișei cu specificații Samsung.

Sursă foto: nextpit

Galaxy Buds Pro a fost primul produs Samsung cu 360 Audio Direct Multi-Canal. Este o funcție de urmărire a capului care simulează direcția sunetului atunci când mișcați capul, astfel încât să știți de unde provine sunetul. Cu Samsung Galaxy Buds 2 Pro, compania a adăugat suport pentru 5.1 canale, 7.1 canale și Dolby Atmos pentru o performanță audio spațială și mai bună.

Pentru conectivitate, căștile au Bluetooth 5.3 (LE Audio ready) și oferă, de asemenea, asistență pentru comutare automată, pentru a vă ajuta să comutați rapid între dispozitivele asociate din mers. Samsung Galaxy Buds 2 Pro acceptă standardele audio universale SBC și AAC, împreună cu codecul Samsung Proprietary Seamless. Vă reamintim că setul Galaxy Buds 2 Pro a fost lansat alături de Galaxy Fold 4, Galaxy Flip 4 și seria Galaxy Watch 5 în 10 august.

Samsung Galaxy Buds 2 Pro: comutare automată și 30 de ore de redare

Galaxy Buds 2 Pro acceptă și comutarea automată. Această funcție comută conexiunea căștilor între dispozitivele Galaxy (cum ar fi smartphone-uri, tablete, laptopuri sau ceasuri inteligente), în funcție de dispozitivul pe care îl utilizați în mod activ.

Durata de viață a bateriei este evaluată la până la cinci ore de redare (cu ANC activat) sau opt ore cu acesta oprit. Cu carcasa, primești un total de 20 de ore (cu ANC activat) sau 30 de ore fără ANC. De asemenea, noile căști Samsung Galaxy Buds 2 Pro sunt certificate IPX7 pentru rezistență la apă și transpirație. Litera „X” din IPX7 înseamnă că Buds 2 Pro nu sunt certificate pentru rezistență la praf.

Per total, cele mai recente căști emblematice Samsung reprezintă o îmbunătățire față de modelul anterior, dar nu într-un mod semnificativ. În orice caz, noile căști wireless vor fi totuși un însoțitor excelent pentru gama de telefoane Galaxy a companiei – inclusiv noile Samsung Galaxy Z Fold 4 și Samsung Galaxy Z Flip 4. Căștile sunt disponibile în White, Graphite și Bora Purple, adică alb, grafit și violet. În culoarea Bora Purple a fost lansat și Samsung Galaxy Z Flip 4.

Specificații și caracteristici Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Dimensiuni și GreutateCăști: 19,9 x 21,6 x 18,7 mm / 5,5 grame
Carcasa de încărcare: 50,1 x 50,2 x 27,7 mm / 43,4 grame
BaterieCăști: 61 mAh
Carcasa de încărcare: 515 mAh
Difuzor și microfonDifuzor: Difuzor coaxial personalizat cu 2 căi (Woofer + Tweeter). Microfon: 3 microfoane cu SNR ridicat + VPU + DNN + Beamforming personalizat
CaracteristiciAnularea activă a zgomotului | Audio Hi-Fi pe 24 de biți |Sunet Ambiental |Detectare voce Audio 360 îmbunătățit cu mai multe canale
ConectivitateBluetooth 5.3 (LE Audio ready) |Suport pentru comutare automată
SenzoriAccelerometru | Giroscop |Senzor Hall | Senzor de proximitate | Senzor tactil | VPU (unitate de preluare vocală)
DurabilitateCertificare IPX7 pentru rezistență la apă și transpirație
CuloriBora Purple | Alb |Grafit
CompatibilitateAndroid 7.0 sau mai mult | Minim 1,5GB