Samsung a confirmat data „Galaxy Unpacked”, va fi la începutul lunii august

927

Samsung Electronics Co. a confirmat azi că noile sale smartphone-uri ale vor fi dezvăluite luna viitoare printr-un eveniment online. Samsung a spus că Galaxy Unpacked 2020 va avea loc pe 5 august, cu streaming-ul evenimentului începând cu ora 10:00 (Eastern Time – Ora de Est). Aceasta însemnând ora 17:00 în România.

Gigantul high-tech sud-coreeană organizează de obicei evenimentul la New York în fiecare an. Anul acesta a ales un eveniment online, fără prezență fizică, datorită noii pandemii de coronavirus. Samsung este de așteptat să introducă o serie de noi dispozitive mobile, inclusiv phablet-ele din seria Galaxy Note 20. În Coreea de Sud, Galaxy Note 20 este de așteptat să fie lansat la vânzare pe 21 august.

Galaxy Z Fold 2 și Z Flip 5G alături de seria Note 20

Conform The Korea Herald, vor putea fi efectuate precomenzi în prealabil. Cei ce vor comanda unul dintre telefoane vor primi cu prioritate comanda și vor beneficia și de un bonus. Samsung Galaxy Note 20, modelul standard va avea un display de 6,4 inch. În schimb Galaxy Note 20 Ultra, modelul super-premium, va avea un ecran cu diagonala de 6,9 ​​inch (17,53 centimetri).

Tot cu ocazia acestui eveniment virtual Samsung este de așteptat să introducă și două telefoane pliabile. Este vorba despre Galaxy Z Fold 2 și varianta 5G a lui Galaxy Z Flip. Conform tuturor informațiilor de până acum, Samsung Galaxy Z Fold 2 va avea un ecran de 7,7 inch atunci când este desfășurat. Un ecran mai mic, va fi pe exterior și va avea 6,23 inch. Ambele sunt mai mari decât cele aflate pe Galaxy Fold original, ecrane ce au 7,3 inch și respectiv 4,6 inch.Versiunea 5G a Galaxy Z Flip, telefonul pliabil Samsung, nu se așteaptă să aibă modificări majore în specificații față modelul original 4G LTE lansat în februarie.

Samsung a fost fondată la 1 martie 1938. În 2018, veniturile Samsung au fost de aproape 212 miliarde USD, adică 13% din PIB-ul din Coreea. Samsung are o influență puternică asupra dezvoltării economice, a politicii, mass-mediei și culturii din Coreea.

Experți din domeniul telefoniei mobile, citând surse din interiorul companiei, au declarat că Samsung va mai lansa și alte dispozitive. Este posibil ca unele dintre acestea să fie prezentate în perioada următoare. Sunt amintite smartwatch-ul Galaxy Watch 3, căștile fără fir Galaxy Buds Live și Galaxy Tab S7.

La primul eveniment Galaxy Unpacked din acest an compania a lansat seria Galaxy S20 și smartphone-ul pliabil Galaxy Z Flip. Acesta a fost singurul eveniment de lansare a de smartphone-uri cu public de anul acesta.