Acasă Stiri Samsung ne învață cum să avem grijă de Galaxy Fold

Samsung ne învață cum să avem grijă de Galaxy Fold

Odată cu lansarea pe piață a lui Samsung Galaxy Fold a apărut și un videoclip pe YouTube de la Samsung. Spre deosebire de alte videoclipuri promoționale ale companiei, care în general apar după o nouă lansare a produsului, cel mai recent se concentrează în principal pe evidențierea modului în care clienții ar trebui să aibă grijă de noul lor Samsung Galaxy Fold.

Primul dispozitiv pliabil Samsung Galaxy Fold nu a avut o bună reputație după prima lansare. Primele unități de probă trimise unor testeri selectați au avut o folie de protecție care acoperea panoul pliabil. Marea majoritate a recenzorilor telefonului au avut impresia greșită că folia poate fi îndepărtată și, au eliminat-o.

Apoi toți cei ce au făcut acest lucru au aflat că stratul protector a fost, de fapt, o componentă vitală a ecranului. În alte cazuri, decalajele destul de mari între marginile ecranului pliabil și mecanismul de balamale au permis obiectelor străine să se infiltreze în dispozitiv și să facă ravagii în panoul pliabil din interior la Galaxy Fold.

Noi avertizări în cutie privind natura mai sensibilă a lui Galaxy Fold

Samsung a oprit de la comercializare pe Galaxy Fold pentru a remedia problemele apărute și unele sesizate de testeri. Conform Sam Mobile, Samsung a remediat toate problemele semnalate dar nu a modificat aspectele cheie ale dispozitivului. În plus Samsung a inclus și noi avertizări mai vizibile în cutia în care vine Galaxy Fold și pe ecranul acestuia.

Aceste avertizări informează utilizatorii să nu apese prea tare pe afișajul pliabil pentru că acesta ar putea suferi daune. De asemenea, gigantul tech le reamintește utilizatorilor că Samsung Galaxy Fold nu este rezistent la apă. Mulți utilizatori de telefoane emblematice Samsung cum ar fi Galaxy S8, Samsung Galaxy S9, seria Galaxy S10 și seria Galaxy Note au certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf. Samsung Galaxy Fold nu are!

IP Ingress Protection constă din două numere și este dată în format IPXY (exemplu IP68). În certificarea „IP68” „68″ indică nivelul de protecție. „6” înseamnă că telefonul este protejat complet împotriva pătrunderii oricărui tip de praf. „8„ înseamnă că telefonul este rezistent la apă 30 de minute la adâncime de până la 1,5 m.

Samsung Galaxy Fold este un telefon neconvențional, are unele nevoi neobișnuite și compania Samsung a lansat videoclipul pentru informarea utilizatorilor. Videoclipul poate fi rezumat în câteva puncte principale care nu trebuie să fie uitate niciodată de utilizatorii telefonului pliabil dacă doresc ca dispozitivul lor să aibă o viață lungă.

Ce spune în esență Samsung în acest videoclip:
  • Nu îndepărtați niciodată stratul de protecție încorporat al ecranului pliabil. Acum a fost prins sub margini și oricum nu mai poate fi desfăcut cu unghia.
  • Nu puneți o folie de protecție pe panoul de 7,3 inch al Galaxy Fold. S-ar putea să-l deteriorați. Nu este o exagerare. Nu există un protector din sticlă care să protejeze acest afișaj și nu trebuie să lipiți adezivi de niciun fel pe suprafața pliabilă.
  • Folosiți atingeri ușoare pe ecranul pliabil, „nu-i aplicați presiune excesivă.” Din nou, acesta nu este un strat de sticlă dură și apăsând prea tare pe ecranul pliabil sau lovind cu unghia în ecran îl puteți deteriora foarte ușor.

Mecanismul de balamale este foarte complex și, chiar dacă Samsung a luat măsuri pentru a reduce la minimum riscurile ca obiectele străine să intre în dispozitiv, smartphone-ul nu este rezistent la praf sau apă.

  • Păstrați-l departe de apă și praf. Acesta nu este genul de telefon pe care ai vrea să-l iei cu tine la plajă.

Samsung Galaxy Fold este ținut pliat închis de mai mulți magneți interni. Sunt destul de puternici, atât de mult încât Samsung cere utilizatorilor să fie atenți la obiectele pe care le plasează lângă telefonul pliabil.

  • Cel mai important, evitați să plasați carduri de credit magnetice lângă Galaxy Fold, deoarece acestea pot deveni inutile.
Galaxy Fold Premier Service un serviciu de asistență 24/7

Samsung încheie videoclipul afirmând că telefonul pliabil este un smartphone incredibil și trebuie îngrijit mai atent ca alt telefon. Acesta este motivul pentru care Galaxy Fold Premier Service vă stă la dispoziție, în calitate de utilizator al unui telefon pliabil Samsung. Serviciul oferă asistență prin telefon 24/7, iar proprietarii de Samsung Galaxy Fold pot programa sesiuni de asistență cu unul dintre experții Samsung. Clienții Premier Service vor beneficia, de asemenea, de o reducere la prima înlocuire a afișajului Fold, în cazul în care este nevoie de acest lucru.

În final este un lucru bun că Samsung vine cu aceste sfaturi. Compania vrea să evite orice surprize neplăcute și este lăudabil că nu se ferește să spună despre natura unică și sensibilă a lui Galaxy Fold.

Stiri

Samsung Galaxy S22 și S22+ vor avea camera principală de 50MP

Galaxy S21 și S21+ utilizează practic același hardware de cameră ca predecesorii lor din seria Galaxy S20. Acest lucru nu se va...

Samsung lansează Watch Design Studio și Good Lock la MWC 2021

Samsung se pregătește pentru evenimentul virtual Galaxy MWC, unde se va prezenta „Watch Design Studio” și „Good Lock”. Mobile World Congress 2021...

Iată cum arată Galaxy S21 Olympic Edition în viața reală, este drăguț

Modelul Samsung Galaxy S21 Olympic Edition nu este la fel de exclusivist ca predecesorii săi. Adică și noi muritorii de rând, care...

GPU AMD integrat în Exynos 2200 cu 30% mai rapid decât modelul actual

Următorul procesor Samsung Exynos, care va echipa cel mai probabil seria Galaxy S22, va avea un GPU puternic. Fabricat de AMD cu...

Prețurile monitoarelor de jocuri Samsung Odyssey G3, G5 și Odyssey G7

Samsung a lansat de două zile patru noi monitoare de jocuri din seria Odyssey 2021, dar nu a dat informații despre preț...

Cum să conectați căștile sau căștile Bluetooth la ceasurile Galaxy Watch 3

Ceasurile inteligente de astăzi nu sunt doar dispozitive de sănătate, sunt ceasuri extrem de avansate cu multe caracteristici remarcabile. În urmă cu...

Samsung va prezenta noul Wear OS la MWC 2021 pe 28 iunie

Într-un tweet, gigantul tehnologic și-a confirmat planurile de a debuta practic noua „experiență Galaxy” - alături de o imagine care sugerează că...