Samsung a lansat un nou cuptor cu microunde în culori Bespoke

1402
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a lansat o nouă serie de cuptoare cu microunde, care adaugă performanțe de gătit diferențiate într-un nou design. Samsung a introdus anul trecut diverse culori pentru frigiderului personalizat „Bespoke”. Intenția Samsung a fost de a reflecta interesul ridicat din interiorul bucătăriei pentru tineri. Acum cu noul cuptor cu microunde face același lucru. Culorile de la Bespoke și un nou design vor ajunge pe noul cuptor cu microunde.

Samsung și-a îmbunătățit și designul, cu mai multă sticlă pe noul model de cuptor, conform SamsungNews. Au fost, de asemenea, îmbunătățite și performanțele de bază și ușurința de utilizare. Toate au fost concepute ținând cont de nevoile și gusturile consumatorilor care doresc să se bucure de diverse alimente în viața de zi cu zi.

Noi programe de gătit cu noul cuptor cu microunde Samsung

Noul cuptor Samsung este echipat cu o metodă combinată cu sursă de căldură cu un grătar suplimentar pentru a găti mâncarea uniform, păstrând suprafața alimentelor crocantă. Recipientul special care vine cu cuptorul cu microunde poate produce același efect ca și gătitul alimentelor pe o friteuza, astfel încât să vă puteți bucura de diferite mâncăruri prăjite fără ulei.

Există o nouă caracteristică „Coacere cuptor”, pentru prepararea de pâine și deserturi de casă. Pâinea congelată poate fi dezghețată cu o textură caldă, moale, la fel ca pâinea proaspăt coaptă. Cu programul de gătit „Desert de casă” puteți să vă bucurați de deserturi, cum ar fi prăjituri, budincă și alte preparate, prin simpla apăsare a unui buton.

Cuvântul budincă a apărut prima dată în meniuri în anul 1305! Budinca originală a fost formată prin amestecarea diverselor ingrediente cu un produs din cereale, unt, făină și ouă rezultând o masă solidă. Budinca este în general un desert, dar poate fi și un fel de mâncare din carne.

Cuptorul are un mod de gătire automat. Gătește în mod optim 17 tipuri de alimente congelate preferate în general de consumatori. Funcția „Quick Freeze Plus” a fost îmbunătățită și alimentele se decongelează cu 28% mai repede decât înainte.

Noul cuptor cu microunde Samsung va fi lansat în cinci culori: gri, cărbune, alb, roz și un verde mentă. Culorile amintesc de frigiderul Bespoke. Noul cuptor Samsung are o capacitate de 23 de litri, cu un preț de livrare de aproximativ 190 de euro.

Yang Hye-soon, directorul general al Samsung Electronics, a declarat. „Acest nou produs îmbunătățește nivelul cuptoarelor cu microunde prin designul senzual și diverse funcții de gătit”. „Vom continua să introducem produse care reflectă tendințele de viață ale consumatorului pentru a oferi o experiență de bucătărie mai convenabilă și mai bogată”.