Samsung Daily înlocuiește Bixby Home pe Galaxy S10 (Android 10 Beta)

1633
Sursa Foto: via hdblog.it

Samsung Daily a început să apară, deocamdată, pe un număr foarte mic de dispozitive. Acestea sunt Samsung Galaxy S10e, Galaxy S10, Galaxy S10+ și Samsung Galaxy S10 5G care sunt în programul Android Beta 10. Deja a fost lansat al treilea firmware pentru seria Galaxy S10. Pentru a fi mai clar clar, nu se găsește pe alte telefoane Samsung al căror program Android 10 beta a început deja, cum ar fi Galaxy Note 10.

Conform companiei sud-coreene, Samsung Daily va înlocui Bixby Home odată ce instalați pe Galaxy S10 Android beta și One UI 2.0 și actualizați aplicația prin intermediul magazinului Galaxy Samsung. Samsung a anunțat această înlocuire la SDC 2019, conform site-ului italian HDBlog

Fără modificări spectaculoase la înlocuirea lui Bixby Home cu Samsung Daily

Posesorii dispozitivelor Galaxy S10 care sunt pe Android 10 beta își pot actualiza acum Bixby Home. Acesta se va transforma în Samsung Daily cu câteva modificări minore, dar fără modificări ale funcționalității sale principale. Pentru a primi actualizarea, deschideți aplicația Galaxy Store și căutați actualizările de acolo. Lansarea în variantă stabilă ar trebui să înceapă la sfârșitul anului, probabil împreună cu sosirea Android 10 (nu neapărat una exclusivă).

Cu Samsung Daily, potrivit Sam Mobile, veți obține câteva îmbunătățiri minore în interfață, dar nimic important prin trecerea la Daily. Unele servicii care au fost anterior incluse în Bixby Home cum ar fi Uber și Foursquare au fost deja eliminate. Nu sunt informații momentan dacă Samsung Daily va ajunge și pe Samsung Galaxy S9 și Galaxy Note 9. Probabil că acest lucru se va întâmpla.

Uber este o companie americană care a dezvoltat o aplicație pentru tablete și smartphone-uri care le permite clienților să comande limuzine cu șofer sau taxiuri. Compania are sediul în San Francisco. Uber a lansat aplicația pentru iPhone și Android în anul 2010.

Posibil Samsung Daily să fie disponibil și pe Android 9 Pie

Așadar, Samsung se pregătește să introducă un hub reînnoit pe smartphone-urile sale: „Platforma de descoperire a conținutului unic”. Cel puțin așa este definit de gigantul tech noul Samsung Daily. Această platformă va oferi utilizatorilor o serie de informații personalizabile care vor conține știri, informații despre sport, videoclipuri, muzică, jocuri, rețete și multe altele. Din puținele informații dezvăluite de Samsung în cadrul conferinței SDC 2019 de la San Jose, aflăm că Samsung Daily va oferi o interfață reînnoită care va permite o navigare mai ușoară și mai intuitivă.

Conform diferitelor zvonuri Daily ar trebui, de fapt, să înlocuiască Bixby Home în luna noiembrie. Samsung Daily ar putea fi disponibil și pe Android Pie mai târziu. Desigur ne așteptăm ca acesta să fie lansat mai întâi în versiune beta. Dar deocamdată, bucurați-vă de Bixby Home cât puteți încă, deși actualizarea nu va fi face cu adevărat mare diferență.