Un nou centru Samsung AI va fi deschis în Montreal, Canada

961

Un nou centru Samsung AI va fi deschis în Montreal. Va fi cea de-a 7-a facilitate pe care compania o va deschide în ultimul timp. Informația provine prin intermediul site-ului SamMobile. Samsung investește puternic în inteligența artificială, pe măsură ce o consideră foarte importantă și drept o cale de urmat în viitor. Compania a deschis cel mai recent un alt centru AI în America de Nord, în New York City. Are alte șase centre Samsung AI sunt situate în orașe importante din întreaga lume.

Samsung are deja deschise centre AI în Toronto, Silicon Valley, Moscova și Seul. De asemenea, are o locație în Regatul Unit. Cel din Montreal va fi cel de-al 7-lea centru AI al companiei și al doilea din Canada. Astfel Canada poate deveni un pol important în strategia AI a gigantului high-tech sud-coreean.

Noul centru Samsung va angaja cercetători pentru noile tehnologii AI

Potrivit unei informații din Coreea de Sud, centrul de inteligență artificială din Montreal va fi deschis în conformitate cu eforturile companiei de a-și consolida capabilitățile de AI. Acesta va angaja cercetători care vor studia intensiv și extensiv tehnologiile AI. Cercetarea va ajuta apoi compania să aducă caracteristici inovatoare bazate pe AI pe smartphone-urile Samsung și pe alte produse.

Profesorul Maja Pantic, directorul de cercetare al Samsung AI Center Cambridge, a spus anterior că viziunea companiei privind inteligența artificială este de a se asigura că dispozitivele sale continuă să învețe. Ideea este ca AI să fie mereu acolo pentru utilizatori fără a fi nevoie de intervenția lor.

Canada este a doua țară a lumii ca întindere după Rusia. Canada are ca stat vecin doar pe Statele Unite, în rest doar oceane! Șef al statului este în mod formal regina Elisabeta a II-a, al cărei reprezentant local este Guvernatorul General al Canadei. Engleza și franceza sunt ambele limbi oficiale.

Samsung nu a făcut încă un anunț oficial cu privire la deschiderea centrul său AI din Montreal. Este neclar în acest moment când va decide Samsung să inaugureze acest nou centru. Samsung are un obiectiv declarat de a angaja aproape 1.000 de specialiști AI până în 2020. Astfel ne putem aștepta să vedem centre suplimentare AI care să fie deschise de Samsung și în alte zone ale lumii. Posibil ca în special să fie vizată Europa, care momentan lipsește de pe harta centrelor AI Samsung.