Samsung oferă detalii despre Turbo Speed Technology (TST)

2081

Recent Samsung a dezvăluit ultimul său smartphone din seria Galaxy J, Galaxy J2 Pro. Dispozitivul a fost creat  cu intenția de a completa aspectele unde Galaxy J2 (2016) nu a convins.

În urma lansării noului Galaxy J2 Pro, Samsung a publicat un videoclip interesant care explică o tehnologie implementată în cea mai recentă invenție. Chemat tehnologia Turbo Speed ​​(TST), aceasta este o soluție pentru îmbunătățirea măsurilor critice de performanță a smartphone-urilor, cum ar fi timpul de încărcare a aplicațiilor, fluiditatea multitasking și eficiența utilizării memoriei RAM prin optimizarea software-ului.

Rezultatul este că Galaxy J2 Pro, care vine cu memorie RAM de 2 GB, este capabil să încarce aplicații cu până la 40% mai rapid decât un smartphone cu o capacitate dublă de memorie. Într-un fel, noul telefon din seria J este potențial mai rapid decât dispozitivele Samsung de vârf S-series! Vorbind despre asta, presupunem că Samsung va introduce tehnologia Turbo Speed ​​pe cele mai cunoscute dispozitive, cu excepția cazului în care există detalii tehnologice care să le împiedice să facă acest lucru.

Pentru a realiza acest lucru, compania a adăugat 0.5 GB de RAM extra și a dublat capacitatea memoriei interne.

De asemenea a integrat noua tehnologie de management a memoriei RAM, Turbo Speed Technology (TST) ce compania afirmă că este capabilă să încarce aplicațiile cu până la 40% mai repede decât o unitate cu memorie RAM dublă.

Din păcate, la momentul anunțării, nu a fost clar cum funcționează această funcție, însă compania a publicat pe pagina oficială de YouTube un scurt videoclip despre detaliile acestei tehnologii.