Ce va oferi Samsung la Samsung Developer Conference 2019

762
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Peste câteva zile mii de persoane din întreaga lume se vor strânge la San Jose, California, pentru a participa la a șasea ediție a Samsung Developer Conference 2019. Conferința anuală pentru dezvoltatori (SDC 2019) se va desfășura în perioada 29-30 octombrie la San Jose, SUA. Prezentările din acest an vor viza ultimele tendințe în domeniul tehnologiei și vor oferi creatorilor și dezvoltatorilor o oportunitate de a cunoaște inovațiile Samsung care le vor permite să ducă experiențele AI și IoT la următorul nivel.

O mare varietate de sesiuni – conduse de Samsung și liderii industriei tehnologice – le vor oferi participanților o primă privire asupra celor mai noi SDK-uri, precum și previzualizări exclusive ale avansurilor de ultimă oră în domeniile AI, 5G și multe altele.

Ce sesiuni de comunicări va oferi Samsung la Samsung Developer Conference 2019?Conferința SDC 2019 din San Jose oferă o varietate de sesiuni care arată cât de ușor este să dezvolți experiențe fără probleme de dispozitiv, folosind platforma deschisă AI Samsung Bixby. Printre acestea se numără:

Asistentul vocal Bixby în schimbarea jocului: perspective industriale

În această sesiune lideri din industria de profil și dezvoltatorii împărtășesc experiențele lor despre capsulele Bixby și extinderea serviciile pentru experiența Bixby. Vorbitorii vor discuta despre capacitatea platformei de a impulsiona creșterea afacerii și vor prezenta viziunea lor pentru viitorul asistenților de voce inteligenți.

San Jose este centrul economic, cultural și politic din Silicon Valley și cel mai mare oraș din nordul Californiei. San Jose este unul dintre cele mai bogate orașe din SUA și din lume. Are al treilea cel mai mare PIB pe cap de locuitor din lume după Zürich și Oslo. Zona metropolitană din San Jose are cei mai mulți milionari și cei mai mulți miliardari din SUA.

Construirea experiențelor conversaționale Bixby pentru dispozitive cu sau fără ecrane

  • Această sesiune va explora modul în care Bixby se comportă pe dispozitive cu și fără ecrane. Se va discuta despre cum să oferi cea mai bună experiență de utilizare pentru mai multe dispozitive. Aflați de la cei mai buni ingineri din lume care se ocupă de Bixby, cum să țineți cont de numeroasele interfețe pe care le veți întâlni în ecosistemul Bixby.

Bixby Developer Center și Marketplace

  • Aici aflați cum puteți configura și trimite Bixby Capsules pentru lansare în Bixby Marketplace și cum să creați echipe pentru o colaborare perfectă. În plus, obțineți cunoștințe și acces la programul exclusiv pentru dezvoltatori Bixby Premier Samsung.
Viitorul va fi 5G

Era 5G este oficială, iar la SDC 2019, Samsung evidențiază câteva dintre oportunitățile incredibile pe care le oferă conectivitatea 5G întreprinderilor și dezvoltatorilor. Cei prezenți nu ar trebui să rateze următoarele sesiuni de comunicări:

Dezvoltarea afacerilor cu soluții 5G

  • Această sesiune oferă informații valoroase despre modul în care 5G va transforma întreprinderile și afacerile. Dincolo de creșterea vitezei, 5G va elimina o gamă largă de limitări existente. Vorbitorii vor discuta despre impactul 5G asupra industriilor cheie, vor oferi previziuni pentru viitor și vor împărtăși modul în care dezvoltatorii pot folosi aceste informații pentru a identifica noi oportunități de dezvoltare a aplicațiilor B2B.

Realizarea tehnologiei wireless 5G azi și inițiative către 6G

  • Platforma 5G este de așteptat să joace un rol esențial în conectarea dispozitivelor viitoare. Nu este vorba doar de casă, ci într-o gamă tot mai largă de industrii. Această sesiune va explora conducerea Samsung 5G, va evolua evoluția 5G și va prezenta viziunea Samsung pentru următoarea generație de tehnologie wireless: 6G.
Securitatea dispozitivelor viitorului va fi abordată la SDC 2019

SDC 2019 oferă mai multe sesiuni care subliniază angajamentul Samsung de a oferi securitate completă. Ședințele notabile includ:

Codul dvs. este securizat? Instrumente și sisteme de analiză automată a securității

  • Această sesiune va prezenta instrumentele și sistemele de analiză automată Samsung pentru detectarea vulnerabilităților și a punctelor slabe ale securității în software-ul dezvoltat. Descoperiți modul în care Samsung folosește aceste instrumente și aflați cum să vă asigurați un cod mai sigur.

Samsung Blockchain este deschis pentru parteneriate

  • Samsung crede într-un mediu deschis și îmbrățișează ideea că o lume descentralizată va revoluționa modul în care interacționăm, lucrăm și jucăm. Această sesiune de angajare va prezenta abordarea companiei de tehnologie blockchain și va examina eforturile sale de a continua această revoluție prin colaborarea cu dezvoltatorii.
Soluții Enterprise

Pe lângă faptul că va servi drept platformă pentru parteneri și dezvoltatori pentru a debloca oportunități de afaceri interesante, SDC 2019 va prezenta colaborările Samsung care redefinesc ce este posibil pentru întreprinderi. Ședințele notabile includ:

Cum poate AI îmbunătăți eficacitatea operațională, siguranța și bunăstarea

  • IBM și Samsung extind un parteneriat avut de zeci de ani. Această sesiune va discuta despre obiectivul comun al companiilor – de a-și duce capacitățile de inovare combinate din laborator la viața ta de zi cu zi – și va prezenta exemple ale acestei cooperări consolidate.

Knox Partner Program și Knox Dev Tools

  • Această sesiune va introduce programul mobil Knox Partner dedicat întreprinderilor. Acesta aduce o gamă largă de resurse valoroase și instrumente de deviz B2B – inclusiv EMM, detectarea amenințărilor mobile, controlul de la distanță și Secure Voice – la îndemâna dezvoltatorilor.
IoT (Internet of Things)

Anul acesta la SDC, Samsung va introduce îmbunătățiri platformei sale deschise IoT, SmartThings. Platforma va permite partenerilor și dezvoltatorilor să îmbogățească viața oamenilor cu experiențe de viață mai bine conectate. Ședințele evidențiate includ:

IoT 2.0: Următoarea fază de implicare și creștere IoT

  • Aflați mai multe despre SmartThings, serviciile și dispozitivele sale și planurile Samsung pentru platformă care vor continua. Aflați cum să vă alăturați ecosistemului SmartThings și cum Samsung a îmbunătățit platforma pentru a ajuta partenerii și dezvoltatorii să își dezvolte afacerile.

Marketingul digital și dezvoltarea comerțului electronic pentru aparatele inteligente

  • Fie că este vorba de e-commerce sau conținut digital, dezvoltatorii folosesc IoT și tehnologia emergentă pentru a conduce inovația și a oferi consumatorilor un plus de confort. Aflați cum partenerii lucrează mână în mână cu Samsung pentru a face acest lucru printr-o dezvoltare colaborativă.
Peste 90 de sesiuni de comunicări la Samsung Developer Conference 2019

În total, Samsung Developer Conference 2019 oferă mai mult de 90 de sesiuni. Acestea acoperă o gamă largă de subiecte importante. Acestea includ, pe lângă cele enumerate mai sus, subiecte precum dezvoltarea de aplicații pentru dispozitive pliabile, streaming de conținut 8K și Samsung One UI. Ședințele mai importante de la SDC 2019 includ:

Mai mult decât pliabile: Aplicații Android pentru ecrane pliabile și ecrane mai mari

  • Aplicațiile Android sunt acum disponibile nu numai pe ecrane simple și mici. Consumatorii solicită din ce în ce mai mult versatilitatea ecranelor, iar acest peisaj al dispozitivului mai extins contribuie la o schimbare către o utilizare mai imersivă și productivă. Această sesiune interactivă va oferi informații de la Samsung, Google, VSCO și dezvoltatori de vârf cu privire la modul în care aplicațiile dvs. funcționează bine pe smartphone-uri – inclusiv pliabile, tablete și desktop. Ascultați experții împărtășind cele mai bune practici privind îmbunătățirea experienței utilizatorului și creșterea implicării pe ecrane și dispozitive.

 Un singur UI: proiectat pentru simplitatea cotidiană

  • De la introducerea One UI la SDC 2018, Samsung a lucrat din greu pentru a-și perfecționa software-ul mobil în moduri care îmbunătățesc viața de zi cu zi a utilizatorilor. În această sesiune se discută despre limbajul vizual al One UI 2, precum și progresul său spre crearea unei singure experiențe de utilizator.

8K Streaming, Low-Latency Livestreaming și AI Streaming

  • Conform News Samsung, aici se discută, despre colaborările Samsung cu diverși furnizori de conținut și servicii de streaming 8K. Despre cum integrați asistența de streaming 8K în aplicații noi și existente și aflați cum tehnologia de streaming AI se va baza pe rețea neuronală Samsung. Samsung NPU scalează în mod inteligent imaginile și videoclipurile pentru a îmbunătăți calitatea imaginii. În acest fel permite utilizatorilor să se bucure de mai mult conținut 8K.