Samsung a anunțat programul pentru Samsung Developer Conference 2019

712
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics și-a anunțat programul pentru Samsung Developer Conference 2019 (SDC19). SDC reunește mii de dezvoltatori și creatori pentru a explora tehnologia de astăzi și a vizualiza ce este posibil în viitor. Conferința de două zile va cuprinde anunțuri importante de noutăți, sesiuni tehnice și diferite prezentări din mai multe domenii. În plus, echipele de produse Samsung și partenerii tehnologici vor prezenta cele mai noi progrese și instrumente tehnologice.

Datorită angajamentului continuu al companiei de a deschide ecosistemele, liderii tehnologiei sunt abilitați să colaboreze cu Samsung pentru a aduce mai multă comoditate, productivitate și distracție în viața de zi cu zi pentru consumatorii și clienții din întreaga lume. Partenerii colaborează în spiritul inovației deschise pentru a construi experiențe noi, puternice și unice pe platformele Samsung. Prin aceste inovații oamenii pot să facă lucruri pe care nu le-au putut face înainte.

Șeful Samsung Mobile DJ Koh va deschide SDC 2019

DJ Koh, președinte și CEO al Samsung Mobile va deschide SDC19 prin împărtășirea viziunii companiei pentru viitor. „Samsung a construit un ecosistem deschis de tehnologii și soluții pentru a permite inovația mobilă fără bariere sau limite„. A spus DJ Koh. „Nu a existat niciodată un moment mai interesant pentru a fi pionier în următoarea generație de experiențe mobile. Vom avea o colaborare deschisă cu parteneri care cred în posibilitățile inovației nelimitate”.

Mai multe persoane vor lua cuvântul la SDC19 și vor prezenta noutăți despre AI și IoT, despre jocuri, 5G și blockchain și alte tehnologii viitoare.

Eui-Suk Chung, EVP și șef de software și AI, Business Communications Mobile la Samsung Electronics, va vorbi despre progresul Bixby. Larry Heck, CEO Viv Labs, și Adam Cheyer, CTO al laboratoarelor Viv, vor prezenta instrumente noi și actualizate privind pe Bixby care vor ajuta dezvoltatorii să își aducă soluțiile la viață și vor demonstra cât de rapid și mai ușor este să creezi capsule Bixby folosind cea mai recentă versiune de Bixby Developer Studio.

Viv Lab este o societate fondată în 2012 cu sediul în San Jose, California. Viv este un software de asistent personal inteligent creat de dezvoltatorii Siri. Pe 5 octombrie 2016, software-ul și dezvoltatorul său, Viv Labs, Inc. a fost achiziționat de Samsung Electronics.

Terry Halvorsen, CIO și EVP din domeniul comunicațiilor mobile din Samsung Electronics, vor fi alături de inginerul principal din cadrul echipei de service B2B, Seungyun Lee. Împreună, ei vor aborda importanța securității în lumea hiperconectată de astăzi și modul în care dezvoltatorii pot beneficia de noile tehnologii încorporate în Samsung Knox.

Co-fondatorul Ethereum va participa la SDC19

Sang Kim, VP al Visual Display Business de la Samsung Electronics va lua cuvântul. Va evidenția modul în care compania inovează constant pentru a introduce noi capabilități în acest domeniu. Sally Jeong șef al Framework R&D Group Samsung Electronics, va împărtăși îmbunătățirile integrate în „One UI”. Va prezenta și modul în care este conceput pentru a oferi experiențe intuitive ușor de utilizat pentru utilizatorii din ecosistemul Galaxy.

Oaspeții speciali se vor alătura acestuia la fața locului pentru a demonstra modul în care dezvoltatorii de întreprinderi furnizează aplicații și servicii sociale și de afaceri de generație viitoare. Vitalik Buterin, co-fondatorul Ethereum va participa la discuții cu privire la dezvoltarea și provocările creării unei platforme de calcul bazate pe blockchain.

Samsung Developer Conference 2019 va fi unul dintre cele mai inspirate și mai frumoase evenimente Samsung. Va oferi sesiuni tehnice ale liderilor din industrie și activități distractive de networking. Participanții se vor putea întâlni cu echipele de produse Samsung și partenerii care prezintă cele mai noi  tehnologii în domenii ca AI, IoT, 5G și blockchain. Gigantul tech se va concentra pe lucruri precum Bixby, Smart TVs, 5G și criptocurrency. Samsung va vorbi, de asemenea, despre One UI și „modul în care este conceput pentru a oferi experiențe intuitive ușor de utilizat pentru utilizatorii de pe ecosistemul Galaxy”.

SDC 2019 va avea loc în perioada 29-30 octombrie, 2019, la San Jose Convention Center din California, SUA.