Acasă Stiri Samsung Developer Conference 2021: posibil detalii despre One UI 4.0 și SAM

Samsung Developer Conference 2021: posibil detalii despre One UI 4.0 și SAM

0
Samsung Developer Conference 2021: posibil detalii despre One UI 4.0 și SAM
Sursa Foto: via phonearena.com

Samsung Developer Conference (SDC), care a început în 2013, este un eveniment anual care adună mii de dezvoltatori, creatori de conținut și designeri pentru a discuta despre tehnologiile și serviciile viitoare. Samsung și-a dezvăluit mai multe tehnologii viitoare și viziuni software la astfel de evenimente. La Samsung Developer Conference 2021 este posibil să aflăm mai multe despre One UI 4.0 și asistenta Sam.

SDC a avut loc de obicei în apropiere de Silicon Valley, California, unde se află mari companii IT. Și în acest an Samsung Developer Conference 2021 va avea loc în aceeași locație (San Jose Convention Center). Conferința s-a axat în general pe tehnologiile mobile în primele sale evenimente. Apoi, mai ales în ultimii ani, au fost prezentate noi soluții în domeniile inteligenței artificiale (AI) și Internetului obiectelor (IoT).

Samsung Developer Conference 2021

Samsung se pare că va găzdui Samsung Developer Conference 2021, după o pauză de un an legată de COVID. PhoneArena, care citează surse sud-coreene, susține că summit-ul dezvoltatorilor va avea loc în octombrie sau noiembrie în acest an. Evenimentul ar putea fi cu prezență fizică, spre deosebire de alte summit-uri dedicate dezvoltatorilor care au avut loc online. În ultima vreme au organizat astfel de evenimente online Google I / O 2021 sau Apple WWDC 2021.

La Conferința pentru dezvoltatori Samsung de la Silicon Valley, California, SUA am putea avea o primă privire asupra viitoarei interfețe Samsung One UI 4.0. Aceasta se va baza pe viitorul software Android 12, care va fi revizuit cu multe funcții noi, widget-uri reproiectate și alte îmbunătățiri.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]Silicon Valley are lungimea de ~100 km și lățimea de 30 km și o suprafață de aproximativ 4000 km². Numele Silicon vine de la „siliciu”, elementul chimic care este componenta principală în fabricarea circuitelor integrate.[/vc_message]

Au apărut informații despre Android 12, care va fi pe seria Samsung Galaxy S22 la începutul anului viitor, dar este prea devreme pentru a spune dacă acestea sunt reale. De asemenea, este prea devreme pentru a spune ce caracteristici ale sistemului de operare Android 12 vor ajunge pe Samsung One UI 4.0. Vă reamintim că acestea diferă de obicei destul de mult de noutățile Android.

În ultimul timp am scris de multe ori despre colaborările Samsung și Google pe partea de software. De exemplu despre un noul sistem de operare Wear OS, inspirat de Tizen, poate la SDC 2021 aflăm mai multe. Cine știe, poate asistenta virtuală Sam ar putea participa și ea la conferința Samsung.