Acasă Stiri Un video cu potențialul lui Samsung DeX de pe Galaxy S8

Un video cu potențialul lui Samsung DeX de pe Galaxy S8

Cu Galaxy S8 Samsung a lansat o stație DeX, iar acum un video cu potențialul lui Samsung DeX de pe Galaxy S8, ne demonstrează ce poate această caracteristică.

Samsung DeX a fost una dintre noile caracteristici care au debutat cu Galaxy S8 și Galaxy S8+ la începutul acestui an. Compania Samsung colaborează cu diverse branduri pentru a face mai multe aplicații terțe optimizate și legate de Samsung DeX.

Împreună cu smartphone-ul Galaxy S8 stația de andocare se poate conecta la un monitor, o tastatură și un mouse și puteți face orice lucrare ca la un calculator, puteți să vă lasați laptopul acasă și totuși sunteți conectat cu lumea. Acum mai depinde de ce fel de muncă faceți!

Samsung a hotărât în sfârșit să lumineze un punct de atracție al acestei caracteristici Galaxy S8 destul de folositoare, cu un frumos clip-video făcut pentru aceasta.

Clipul arată o jurnalistă care călătorește într-un loc îndepărtat și se folosește de Samsung DeX, prezentând diferitele posibilități ale stației de andocare.

Jurnalista face ca Samsung Galaxy S8 să devină un calculator și scrie un articol, descarcă fotografii și face apeluri video în timp ce se află în modul DeX, după care expediază conținutul.

Înarmat doar cu telefonul Galaxy S8 și stația Samsung DeX, jurnalista poate să ia notițe în mișcare, să facă fotografii (camera lui S8 este minunată), apoi să găsească un monitor la un internet-café, pentru a se conecta, edita și compila toate datele într-un articol.

Pune telefonul Galaxy S8 pe Samsung DeX, pentru a utiliza un ecran mai mare, editează imaginile, creiază un document, un articol și a le trimite prin e-mail pentru ca articolul să apară în ziarul de a doua zi.

Samsung DeX – dock-ul este de dimensiuni mici, are o formă rotundă și poate fi pus pe orice birou. Include două porturi USB pentru mouse și tastatură, un port HDMI pentru a se conecta la un smart TV și un port Ethernet fiind alimentat de un port USB tip C. Samsung DeX are și un ventilator de răcire, special încorporat pentru a menține smartphone-ul la o temperatură optimă atunci când este intens utilizat.

Samsung DeX funcționează în prezent numai cu Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+, dar ar trebui să fie, de asemenea, compatibil cu noile Samsung Galaxy Note 8.

În afară de aplicațiile care deja suportă caracteristica DeX, companiile partenere ale companiei Samsung lucrează la mai multe aplicații pentru a oferi acestei caracteristici posibilități mult mai extinse.

Stiri

Lansarea lui Galaxy S21 FE amânată pentru trimestrul patru 2021

Este posibil ca Samsung Galaxy S21 FE să nu ajungă pe piață decât în ​​al patrulea trimestru al acestui an. Potrivit ultimelor...

Samsung W22 5G alias Galaxy Z Fold 3, exclusiv pentru China

Lansarea lui Galaxy Z Fold 3 este foarte aproape. Toate informațiile de până acum sugerează că Samsung va lansa noul Fold 3,...

Galaxy Chromebook Go lansat cu procesor Intel Celeron și conectivitate LTE

Samsung a dezvăluit în liniște cel mai recent dispozitiv Chrome OS, Galaxy Chromebook Go. Compania nu a anunțat încă oficial noul laptop...

Samsung Galaxy S22 și S22+ vor avea camera principală de 50MP

Galaxy S21 și S21+ utilizează practic același hardware de cameră ca predecesorii lor din seria Galaxy S20. Acest lucru nu se va...

Samsung lansează Watch Design Studio și Good Lock la MWC 2021

Samsung se pregătește pentru evenimentul virtual Galaxy MWC, unde se va prezenta „Watch Design Studio” și „Good Lock”. Mobile World Congress 2021...

Iată cum arată Galaxy S21 Olympic Edition în viața reală, este drăguț

Modelul Samsung Galaxy S21 Olympic Edition nu este la fel de exclusivist ca predecesorii săi. Adică și noi muritorii de rând, care...

GPU AMD integrat în Exynos 2200 cu 30% mai rapid decât modelul actual

Următorul procesor Samsung Exynos, care va echipa cel mai probabil seria Galaxy S22, va avea un GPU puternic. Fabricat de AMD cu...