Acasă Stiri Un video cu potențialul lui Samsung DeX de pe Galaxy S8

Un video cu potențialul lui Samsung DeX de pe Galaxy S8

Cu Galaxy S8 Samsung a lansat o stație DeX, iar acum un video cu potențialul lui Samsung DeX de pe Galaxy S8, ne demonstrează ce poate această caracteristică.

Samsung DeX a fost una dintre noile caracteristici care au debutat cu Galaxy S8 și Galaxy S8+ la începutul acestui an. Compania Samsung colaborează cu diverse branduri pentru a face mai multe aplicații terțe optimizate și legate de Samsung DeX.

Împreună cu smartphone-ul Galaxy S8 stația de andocare se poate conecta la un monitor, o tastatură și un mouse și puteți face orice lucrare ca la un calculator, puteți să vă lasați laptopul acasă și totuși sunteți conectat cu lumea. Acum mai depinde de ce fel de muncă faceți!

Samsung a hotărât în sfârșit să lumineze un punct de atracție al acestei caracteristici Galaxy S8 destul de folositoare, cu un frumos clip-video făcut pentru aceasta.

Clipul arată o jurnalistă care călătorește într-un loc îndepărtat și se folosește de Samsung DeX, prezentând diferitele posibilități ale stației de andocare.

Jurnalista face ca Samsung Galaxy S8 să devină un calculator și scrie un articol, descarcă fotografii și face apeluri video în timp ce se află în modul DeX, după care expediază conținutul.

Înarmat doar cu telefonul Galaxy S8 și stația Samsung DeX, jurnalista poate să ia notițe în mișcare, să facă fotografii (camera lui S8 este minunată), apoi să găsească un monitor la un internet-café, pentru a se conecta, edita și compila toate datele într-un articol.

Pune telefonul Galaxy S8 pe Samsung DeX, pentru a utiliza un ecran mai mare, editează imaginile, creiază un document, un articol și a le trimite prin e-mail pentru ca articolul să apară în ziarul de a doua zi.

Samsung DeX – dock-ul este de dimensiuni mici, are o formă rotundă și poate fi pus pe orice birou. Include două porturi USB pentru mouse și tastatură, un port HDMI pentru a se conecta la un smart TV și un port Ethernet fiind alimentat de un port USB tip C. Samsung DeX are și un ventilator de răcire, special încorporat pentru a menține smartphone-ul la o temperatură optimă atunci când este intens utilizat.

Samsung DeX funcționează în prezent numai cu Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+, dar ar trebui să fie, de asemenea, compatibil cu noile Samsung Galaxy Note 8.

În afară de aplicațiile care deja suportă caracteristica DeX, companiile partenere ale companiei Samsung lucrează la mai multe aplicații pentru a oferi acestei caracteristici posibilități mult mai extinse.

Stiri

Samsung va produce cipuri pentru mașini autonome pentru Tesla

Samsung Electronics este în discuții cu Tesla pentru a produce cipuri pentru mașinile autonome viitoare ale companiei americane. Aceste cipuri vor fi...

Dacă senzorul dvs. de amprentă moare, la fel și Samsung Pass

Cei mai mulți utilizatori de smartphone-uri Samsung sunt cel mai probabil familiarizați cu Samsung Pass. Aplicația este nativ pe toate telefoanele Samsung...

Bespoke AirDresser – un design elegant și noi caracteristici inteligente

Samsung își extinde gama Bespoke cu Bespoke AirDresser, integrând un nou design personalizabil. Mai mult, sunt implementate noi funcții inteligente pentru a...

Telefoanele Samsung cu imagini de fundal Material You în Android 12

Android 12 va introduce cea mai semnificativă actualizare UI pe platformă de la lansarea Android 5.0 Lollipop din 2014. Atunci Google a...

Samsung a lansat Galaxy Watch 4 Classic Thom Browne Edition

După dezvăluirea edițiilor Thom Browne ale Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3 luna trecută, Samsung a anunțat Galaxy Watch...

Seria Galaxy Watch 4 actualizată, stabilitatea și funcționarea îmbunătățite

O nouă actualizare pentru modelele din seria Samsung Galaxy Watch 4 este acum disponibilă în mai multe țări din Europa. Actualizarea îmbunătățește...

Galaxy S22 Ultra ar putea veni și într-o culoare atrăgătoare – roșu închis

Chiar dacă suntem la câteva luni distanță de lansarea seriei Galaxy S22, mai multe lucruri despre aceasta au fost deja dezvăluite. Am...