Samsung își dezvăluie din greșeală noile accesorii înainte de termen

878
Smartwatch-ul Galaxy Watch Active, tracker-ul Galaxy Fit și căștile wireless Galaxy Buds s-au strecurat pe o aplicație oficială Samsung. Aceste accesorii vor fi anunțate în data de 20 februarie 2019 în California cu ocazia prezentării seriei Galaxy S10. Compania nu a făcut nici o declarație sau ceva în acest sens. Dar, o actualizare a aplicației Galaxy Wearables oferă acum utilizatorilor opțiunea de a împerechea telefonul cu cele trei noi modele portabile. Toate cele trei modele sunt susceptibile de a face parte din promoțiile pentru un Galaxy S10 la pre-comandă. Pe 20 februarie 2019, Samsung va prezenta seria Galaxy S10 și alte produse la evenimentul său „Galaxy Unpacked 2019” din San Francisco. Doar la câteva zile distanță de această dată, lista de accesorii noi ce vor fi anunțate a ajuns online. Eroare tehnică sau greșeală intenționată, greu de spus, conform PhonAndroid.
Galaxy Watch Active, Galaxy Fit și Galaxy Buds braț la braț cu Galaxy S10
Acum suntem edificați pe deplin. Știm sigur că Samsung va lansa două noi ceasuri conectate. Un Galaxy Watch Active (40mm), mai mic decât Gear Sport și un ceas Galaxy Fit, o variantă mai ieftină pentru fitness. Primul este un produs high-end și va fi mai scump. Am văzut recent fotografii cu smartwatch-ul și noua lui interfață Samsung One UI. Samsung Galaxy Fit este mult mai accesibil și concurează cu Xiaomi Mi Band. Galaxy Fit va fi disponibil în două variante, iar un model este numit Galaxy Fit e, în conformitate cu aplicația Galaxy Wearables.

Qi provine din cuvântul chinez qi și înseamnă „energy flow” – flux de energie. Este un standard de interfață care definește transferul de energie fără fir utilizând încărcarea inductivă pe distanțe de până la 4 cm (1,6 inch). Este dezvoltat Wireless Power Consortium.

Nu în ultimul rând această greșeală, intenționată sau nu, confirmă sosirea noilor căști Bluetooth, Galaxy Buds. Compatibile Qi, acestea se pot reîncărca și prin poziționarea lor pe spatele unui Galaxy S10. Seria Galaxy S10 are caracteristica Power Share pentru încărcare inversă fără fir. Mai trebuie să specificăm că mai multe informații recente au dat Galaxy Buds ca fiind oferite gratuit la precomanda unui smartphone Galaxy S10. Cum am scris mai sus este posibil ca cel puțin și tracker-ul Galaxy Fit să fie oferit inițial ca promoție. Din nefericire, aplicația Galaxy Wearables nu indică detalii despre caracteristicile tehnice ale celor trei produse.