Posibil ca Samsung să fi dezvăluit din greșală design-ul seriei Note 20

685
Sursa Foto: phonearena.com

Nu este niciun secret faptul că Samsung deja lucrează la următorul său eveniment Galaxy Unpacked. Acesta ar putea avea loc în august și foarte posibil fără ca publicul să vadă fizic pe Samsung Galaxy Fold 2 și seria Galaxy Note 20. Acum, cu voie sau fără voie, Samsung a dezvăluit noul design radical aflat pe Galaxy Note 20. Nu are nimic pe ecran!

În ultimul timp au apărut mai multe zvonuri despre seria Galaxy Note 20 și despre următorul telefon pliabil, Galaxy Fold 2. Dar, cel puțin până acum, un detaliu cheie despre Note 20 a rămas neconfirmat: Designul frontal. În timp ce de câțiva ani acesta a rămas oarecum neschimbat acum a apărut un indiciu important. Gaura pentru camera din ecran va dispărea de pe seria Note 20.

O imagine cu un smartphone Samsung fără butoane și fără gaură pe ecran

Samsung a dezvăluit o imagine care prezintă un smartphone cu un aspect cel puțin curios, conform PhoneArena. Ne referim în raport cu dual-camera frontală de pe Galaxy S10+ și o singură cameră în gaura de pe frumosul ecran al seriei Galaxy S20. Acest dispozitiv misterios are margini inexistente, nu are butoane fizice montate pe partea dreaptă și, cel mai important, nu are nicio gaură pe ecran, nici central nici pe partea dreaptă. Da, știm că Samsung lucrează la o cameră selfie in-display și este posibil să avem aici așa ceva. Este așteptată de ceva timp și poate a venit momentul să apară.

Cu o posibilă imagine a unui Galaxy Note 20 cu o cameră selfie în display, ascuns între S10+ și S20, Samsung ar putea să dezvăluie din întâmplare noul design radical a lui Galaxy Note 20. Dacă acest lucru nu pare sau nu sună în vreun fel familiar, este pentru că nu există un astfel de smartphone astăzi. Această fotografie cu un astfel de telefon între Galaxy S10+ și Galaxy S20 dă naștere la speculații. Primul gând este despre o imagine concept care nu trebuia să părăsească computerul unui designer Samsung nepăsător.

În România primele linii telefonice a fost instalate în 1881-1982 la Timișoara la inițiativa unor persoane particulare. Apoi ele s-au extins la Arad, Sibiu, Oradea sau Cluj, dar nu au depășit aria respectivelor localități. În București prima linie telefonică s-a instalat în 1883.

Posibil seria Samsung Galaxy Note 20 cu o cameră foto sub ecran

Este posibil, de asemenea, ca acesta să fie prima imagine oficială cu Galaxy Note 20 (sau Note 20+). Sigur că este un lucru ce evident nu trebuia să se întâmple. Colțul din stânga sus al receptorului nu este vizibil în această imagine surprinzătoare. Dar, seria Galaxy Note 10 și Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra vin cu o gaură centrală. Nu vedem de ce și nu are logică în acest moment ca Samsung să mute camera în colțul din stânga sus.

Putem considera acest lucru cel mai puternic indiciu că vom vedea pe Galaxy Note 20 un design cu ecran complet. O cameră foto frontală sub un ecran de ultimă generație, cameră și tehnologie la care Samsung a lucrat de mai mulți ani. O astfel de cameră nu a fost considerată anterior pregătită din toate punctele de vedere, mai ales ca performanțe, pentru a fi implementată.

Probabil gigantul tech a reușit să depășească provocările de până acum și vom vedea această tehnologie pe seria Note 20. Momentul pe care l-am așteptat cu toții ar putea fi în sfârșit aproape, deși dintr-o informație din aceste zile am aflat că tehnologia camerei sub-afișaj nu vine și la Galaxy Fold 2.