Samsung va anunța noi difuzoare inteligente la SDC 2018

867

Samsung a anunțat că va prezenta mai multe difuzoare inteligente la Samsung Developer Conference 2018 (SDC 2018). Aici mii de dezvoltatori și cei mai importanți creatori din lume vor prezenta tehnologiile actuale și cele viitoare din domeniu.

DJ Koh, președinte Samsung Mobile va deschide SDC 2018, prezentând viziunea companiei Samsung privind viitorul tehnologiei. DJ Koh va aborda și modul în care compania continuă să inoveze pentru a oferi cea mai bună experiență a clienților. „La Samsung, suntem în continuare angajați să îmbogățim ecosistemele deschise pentru hardware, software și servicii. Împreună cu partenerii și dezvoltatorii vom crea experiențe noi, inteligente și de neimaginat pentru consumatori„, a spus DJ Koh. „Ca parte a acestui angajament vom anunța la SDC18 noile dispozitive și instrumente în cadrul AI și IoT care vor inaugura următoarea generație de conectivitate”.

Samsung va anunța o gamă completă de difuzoare inteligente

Conferința pentru dezvoltatori Samsung 2018 va avea loc în perioada 7-8 noiembrie în Moscone West, San Francisco, California. Mii de dezvoltatori, creatori de tehnologii și inventatori vor participa la Conferința Samsung 2018.

Compania Samsung a confirmat că mai multe difuzoare inteligente vor fi prezentate la SDC 2018. Samsung a amintit de difuzorul său inteligent Bixby Home la evenimentul de prezentare a lui Galaxy Note 9. Aici vor fi oferite mai multe detalii despre acest produs. Samsung va oferi mai multe detalii și despre smartphone-ul său pliabil la SDC 2018. Gigantul high-tech va prezenta progresele înregistrate în inteligența artificială și în IoT, unde este foarte implicat.

IoT – Internet of Things, Internetul Obiectelor. Este un concept ce presupune folosirea internetului pentru a conecta între ele diferite dispozitive fizice. Pot fi vehicule, aparate de uz casnic, integrate cu electronică, software și senzori care permit acestor obiecte să se conecteze și să facă schimb de date și servicii formând astfel o rețea de obiecte.

Alți directori de la Samsung și de la subsidiarele sale vor fi prezenți la SDC 2018 și vor prezenta diferite aspecte din noile tehnologii. Vor fi prezentate progresele făcute cu SmartThings, IoT, noi tehnologii de identificare și servicii de securitate.

Dag Kittlaus, directorul executiv al Viv Labs va prezenta strategia de a face un Bixby mai omniprezent, mai personal, natural și deschis. Comform SamsungNews, el va avea alături pe Adam Cheyer inginerul șef al companiei Viv Labs. Vor dezvălui noi instrumente Bixby prin care dezvoltatorii au posibilitatea de a folosi AI într-un spectru complet de dispozitive Samsung.