Samsung lucrează la un al doilea difuzor inteligent Galaxy Home

797

Încă așteptăm ca Samsung să-și prezinte difuzorul inteligent promis, Galaxy Home. Cu toate acestea, sunt zvonuri că Samsung lucrează deja la dezvoltarea unui al doilea difuzor inteligent. Acesta ar putea fi mai mic și mai ieftin decât Galaxy Home. Potrivit site-lui SamMobile, care citează surse anonime, acest al doilea difuzor inteligent are numărul de model SM-V310. Pentru comparație Samsung Galaxy Home ce așteptă să fie lansat are numărul de model SM-V510.

Potrivit aceleași surse preluată și de AndroidAuthority acest al doilea difuzor va avea o culoare neagră. În afară de aceasta, nu avem nicio informație despre specificațiile hardware pentru acest al doilea dispozitiv. Însă, numărul de model mai mic poate indica faptul că ar putea fi un dispozitiv mai puțin performant decât Galaxy Home.

Samsung a anunțat pentru prima dată pe Galaxy Home în luna august atunci când a lansat pe Galaxy Note 9. În noiembrie la Samsung Developer Conference, gigantul tech a dezvăluit câteva din caracteristicile de ultimă generație aflate pe Galaxy Home. Difuzorul inteligent are opt microfoane de înaltă fidelitate, difuzoare Harman AKG și o funcție care îi va permite să detecteze unde vă aflați astfel încât să poată trimite sunetul audio direct către dvs.

Samsung Galaxy Home mai dotat decât rivalii de la Apple și Google

Sunt mult mai multe pe Galaxy Home decât ceea ce găsim pe mai scumpul Apple HomePod și decât pe Google Home, care este mai ieftin, sau pe Amazon Echo. Bineînțeles, atât Samsung Galaxy Home, cât și cel de-al doilea difuzor mai mic vor folosi asistentul digital Samsung Bixby pentru comenzi vocale.

CES – Consumer Electronics Show, găzduiește de obicei prezentări de noi produse și tehnologii în industria electronică de consum. Primul CES a avut loc în iunie 1967 în New York City. Au fost aproximativ 200 de expozanți și 17.500 de participanți. Au fost prezentate cele mai recente radiouri de buzunar și primele televizoare cu circuite integrate!

Samsung Galaxy Home este un produs premium. Prețul nu a fost încă dezvăluit, dar caracteristicile de care dispune ar trebui să îl aducă la un preț de cel puțin 350 de dolari. Este posibil  ca Samsung să aibă dificultăți la vânzarea acestuia iar difuzorul mai mic și mai ieftin, tot cu Bixby, s-ar putea vinde mai bine.

Ar putea acest Galaxy Home mini să debuteze la CES 2019 alături de Galaxy Home? Este posibil, având în vedere că CES se desfășoară în Statele Unite. SUA este văzută ca una dintre cele mai importante piețe pentru difuzoarele inteligente Bixby de la Samsung.