Samsung Display a finalizat achiziționarea companiei americane eMagin

256
Samsung Display a finalizat achizitionarea companiei americane eMagin
Sursa foto: via citybiz.co

eMagin Corporation este lider în dezvoltarea, proiectarea și fabricarea de microdisplay-uri OLED cu matrice activă de înaltă rezoluție, AR/VR și alte produse de imagistică. Compania americană a anunțat finalizarea achiziției sale de către Samsung Display, o subsidiară a Samsung Electronics. Achiziția a fost 2,08 USD per acțiune într-o tranzacție în numerar evaluată la aproximativ 218 milioane de dolari.

Compania eMagin este lider în tehnologia de microdisplay OLED. Aceste ecrane permit vizualizarea informațiilor și imaginilor digitale pentru clienții din piețele militare, de consum, medicale și industriale. Compania proiectează și produce tehnologii de afișare de viitor și este singurul producător de afișaje OLED din Statele Unite. Unul dintre clienții cei mai importanți ai companiei eMagin este US Army.

Compania eMagin cumpărată de Samsung Dispaly

„Suntem încântați să facem echipă cu Samsung Display, un lider global în tehnologia de afișare”. A declarat Andrew G. Sculley, directorul executiv al eMagin, potrivit Globenewswire. „Împreună, vom putea atinge întregul potențial al soluțiilor AR/VR de ultimă generație eMagin. Vom continua să funcționăm sub numele eMagin în facilitățile noastre din Hopewell Junction, New York și să deservim clienți noștri militari, medicali și comerciali. Cu ajutorul Samsung Display, putem atinge niveluri și mai mari de calitate, rezoluție și luminanță pentru afișajele noastre.”

„Echipa eMagin împărtășește angajamentul Samsung Display de a conecta oamenii și tehnologia prin crearea de afișaje care depășesc imaginația utilizatorului”, a declarat Joo Sun Choi, Președinte și CEO al companiei Samsung Display. „Vom oferi platforma și tehnologiile de care eMagin are nevoie pentru a produce o valoare mai mare pentru clienții noștri. Așteptăm cu nerăbdare să ajutăm eMagin să își atingă obiectivul de a transforma modul în care lumea consumă informații.”

eMagin este o companie americană fondată în anul 2000. Ecranele companiei sunt proiectarte și produse în Hudson Valley, New York. Microdisplay-urile OLED eMagin sunt destinate piețelor militare, medicale, comerciale/industriale și de consum, inclusiv AR/VR.

Tehnologia eMagin de modelare directă – Direct Patterning Techology (dPd) va transforma modul în care lumea consumă informații. Din 2001, microdisplay-urile eMagin au fost utilizate în AR/VR, căști de avioane, sisteme de afișare heads-up, lunete termice, ochelari de protecție nocturnă, sisteme de arme viitoare și o varietate de alte aplicații. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.emagin.com.