Acasă Stiri Samsung Display vizează piața ecranelor de jocuri cu panouri OLED

Samsung Display vizează piața ecranelor de jocuri cu panouri OLED

Samsung Display unul dintre cei mai importanți producători de display-uri din lume a declarat că își propune să își extindă prezența pe piața de display-uri de jocuri cu panourile sale OLED pentru smartphone-uri.

Samsung Display a spus că panoul său OLED de 6,78 inch (17,22 centimetri) este utilizat în Asus ROG Phone 5. Acest Asus ROG (Republic of Gamers) Phone 5 a fost lansat săptămâna trecută. Asus ROG Phone 5 are un ecran cu un miliard de culori, rezoluție Full HD+ și certificare HDR10+. Are și o luminozitate maximă de 1.200 niți! Subsidiara Samsung își propune să vândă mai multe ecrane OLED celor care produc dispozitive IT pentru jocuri. Decizia vine pe fondul creșterii cererii de dispozitive pentru jocuri din cauza pandemiei care continuă.

Cu mai mulți oameni separați de distanțarea socială, numărul de jucători online a crescut. Acum producătorii se luptă să lanseze dispozitive IT pentru jocuri pentru a satisface cererea de afișaje mobile de cea mai înaltă calitate”, a spus Samsung Display.

Cele mai recente afișaje OLED de Samsung Display au rata de 120Hz

Afiliatul Samsung Electronics a declarat că cel mai recent afișaj al său are rata de reîmprospătare de 120Hz. Astfel permite utilizatorilor să se bucure de jocuri cu tranziții rapide ale cadrelor. Ecranul OLED produs de Samsung Display a primit certificarea „Seamless Display” de la SGS, conform agenției  de presă sud-coreene Yonhap. Société Générale de Surveillance (SGS) cu sediul în Elveția, este una dintre cele mai importante companii de inspecție și certificare din lume.

Potrivit SGS, panoul OLED al subsidiarei Samsung a înregistrat cele mai înalte specificații din industrie în două categorii. Cel mai recent ecran OLED de la Samsung oferă un timp de răspuns de film în mișcare de 11 ms și o lungime de estompare de 0,7 mm.

Razer este o companie multinațională fondată în 1998. Atunci o echipă de ingineri și economiști a dezvoltat și comercializat un mouse de ganing high-end „Boomslang”. Razer este considerat unul dintre pionierii e-sporturilor.

Samsung Display a adăugat că afișajul său a obținut și certificarea „Eye Care Display” de la SGS. Acest lucru înseamnă că ecranul are emisii de lumină albastră reduse cu 6,5%, oferind o protecție mai bună a ochilor utilizatorilor.

Samsung Display a intrat pe piața laptopurilor cu afișaje OLED în 2019. Compania furnizează panourile sale OLED de 15,6 inch mai multor producători importanți de laptopuri pentru jocuri. Companiile HP, Dell, Lenovo și Asus folosesc ecrane OLED de la Samsung Display, inclusiv laptopul Razer Blade 15.

Subsidiara Samsung este cel mai mare furnizor de ecrane pentru smartphone-uri din lume. Avea o cotă de piață de 80% în Q4 2020, potrivit companiei de cercetare de piață Display Supply Chain Consultants.

Stiri

Noi fotografii cu Samsung Galaxy S21 FE, dar prețul ne face fericiți

În ianuarie Samsung Galaxy S21 FE (Fan Edition) va ajunge în sfârșit pe piață după luni de zile de dus întors. Acum,...

Samsung va lansa televizoarele MicroLED mai mari în 2022

Samsung a lansat în ultimul timp mai multe modele de noi televizoare. Am primit televizoare Neo-QLED, televizoare Lifestyle, dar acum Samsung se...

Ai încredere în smartphone-ul tău? Un nou studiu sugerează că te spionează

La fel ca mulți oameni, probabil că purtați telefonul mobil în buzunar în orice moment. Poate chiar te-ai îndrăgostit de dispozitivul tău,...

Windows Wallpaper Engine este disponibil și pentru telefoanele Samsung

Există o mulțime de imagini de fundal animate distractive pentru Android și majoritatea telefoanelor Samsung chiar vin cu câteva preinstalate. Dar dacă...

Livrările de telefoane pliabile au crescut în Q3 2021 datorită Samsung

Piața smartphone-urilor pliabile pare să fi explodat în trimestrul trei din 2021. Este chiar perioada în care Samsung a lansat noile telefoane...

Snapdragon 8 Gen 1 lansat, performanțe mai bune și AI îmbunătățit

Qualcomm a anunțat un nou procesor emblematic pentru smartphone-uri: Snapdragon 8 Gen 1. Procesorul a fost lansat la Snapdragon Tech, summit-ul anual...

Samsung Galaxy A23 va fi lansat în 2022, primele specificații

În ultimul timp, puțin câte puțin, am aflat multe despre seria Samsung Galaxy A din 2022. Știm și am scris despre Galaxy...