Acasă Stiri Samsung vrea să vândă mai multe dispozitive robuste în 2021

Samsung vrea să vândă mai multe dispozitive robuste în 2021

Samsung Electronics se pare că își îndreaptă mai mult atenția către dispozitive robuste, în special pentru utilizatorii corporativi. Piața globală de dispozitive robuste se află în creștere, mai ales pe fondul acestei pandemii care persistă. Prognozele sunt că veniturile globale ale acestora vor atinge 5,64 miliarde USD în 2021, în creștere față de 5,42 miliarde anul acesta.

Pandemia determină companiile din toate industriile să se adapteze rapid la schimbările din peisajul de afaceri. Ele adoptă noi modele de afaceri care să le ajute să reducă pierderile„. A declarat Marrut Manistitya, director IT și comunicații mobile Samsung Electronics Thailanda. „Companiile trebuie să răspundă la nevoi specifice, cum ar fi medii de lucru mai versatile și eficiente, conduse de inteligență artificială și tehnologie bazată pe cloud”.

Companiile se bazează tot mai mult pe dispozitivele robuste

Potrivit lui Marrut, este necesar să se adapteze soluții pentru a servi tendinței în creștere a utilizării dispozitivelor robuste, oferind atât tablete, cât și smartphone-uri pentru utilizatorii corporativi. În Thailanda, se preconizează că veniturile din segmentul de dispozitive robuste vor atinge 73 de milioane de dolari în 2021. Este o cifră importantă, conform site-ului Bangkokpost, preluat de noi prin intermediul Newsnow.co.uk.

Potrivit unui studiu făcut de Tech Research Asia, 44% dintre corporațiile din Thailanda folosesc dispozitive robuste. Acest procent este de 50% în Australia, 55% în Singapore și 57% în Malaezia. Directorul Samsung Thailanda a declarat că dispozitivele robuste sunt estimate să ducă la o creștere de 35% a productivității serviciilor; La o creștere de 25% a siguranței angajaților; La o reducere de 40% a costurilor de întreținere a dispozitivelor.

NewsNow este un agregator de știri lansat în 1997 și are sediul la Londra. NewsNow are o cotă de piață de 20%, este al doilea cel mai mare site de agregare a știrilor de pe internet, după Google News. Site-ul este vizitat de peste 12 milioane de utilizatori lunar.

Samsung asigură securitatea acestor dispozitive cu Samsung Knox. De asemenea, compania are mai multe parteneriate cu alte firme de tehnologie, precum Microsoft, Google și VMware, pentru a crește ecosistemul pentru companii. Telefoanele și tabletele robuste cu funcții personalizate pentru nevoi specifice sunt cheia creșterii competitivității pe această piață.

Samsung are jumătate din cota de piață globală la dispozitive robuste

În 2021, Samsung intenționează să lanseze dispozitive robuste atât tablete, cât și pentru smartphone-uri, cu prețuri variind de la 450 la 650 de euro pentru companii. Dispozitivele robuste – telefoane sau tabletele, sunt de obicei cu 25% mai scumpe decât articolele normale. Acestea sunt concepute pentru a rezista într-un mediu dur, să fie rezistente la praf și apă și la temperaturi ridicate. Totuși, Samsung produce dispozitivele sale robuste la prețuri mai accesibile, aproximativ o treime din cele ale concurenților, conform BangkokPost.

Compania își propune să-și dubleze vânzările de dispozitive robuste în 2021. Potențialele companii vizate pentru dispozitive robuste sunt cele asociate cu gestionarea depozitelor și a flotei de transport, tele-sănătate, centre de wellness, comerț cu amănuntul și producție. În 2020, Samsung a fost lider în cota de piață globală la dispozitive robuste cu mai mult de jumătate din cota de piață.

Samsung a lansat anul trecut mai multe dispozitive robuste, telefoane și tablete. Amintim aici pe Galaxy Tab Active 3, Galaxy Tab Active Pro, Galaxy Xcover FieldPro sau Galaxy Xcover 4s.

Stiri

Noi fotografii cu Samsung Galaxy S21 FE, dar prețul ne face fericiți

În ianuarie Samsung Galaxy S21 FE (Fan Edition) va ajunge în sfârșit pe piață după luni de zile de dus întors. Acum,...

Samsung va lansa televizoarele MicroLED mai mari în 2022

Samsung a lansat în ultimul timp mai multe modele de noi televizoare. Am primit televizoare Neo-QLED, televizoare Lifestyle, dar acum Samsung se...

Ai încredere în smartphone-ul tău? Un nou studiu sugerează că te spionează

La fel ca mulți oameni, probabil că purtați telefonul mobil în buzunar în orice moment. Poate chiar te-ai îndrăgostit de dispozitivul tău,...

Windows Wallpaper Engine este disponibil și pentru telefoanele Samsung

Există o mulțime de imagini de fundal animate distractive pentru Android și majoritatea telefoanelor Samsung chiar vin cu câteva preinstalate. Dar dacă...

Livrările de telefoane pliabile au crescut în Q3 2021 datorită Samsung

Piața smartphone-urilor pliabile pare să fi explodat în trimestrul trei din 2021. Este chiar perioada în care Samsung a lansat noile telefoane...

Snapdragon 8 Gen 1 lansat, performanțe mai bune și AI îmbunătățit

Qualcomm a anunțat un nou procesor emblematic pentru smartphone-uri: Snapdragon 8 Gen 1. Procesorul a fost lansat la Snapdragon Tech, summit-ul anual...

Samsung Galaxy A23 va fi lansat în 2022, primele specificații

În ultimul timp, puțin câte puțin, am aflat multe despre seria Samsung Galaxy A din 2022. Știm și am scris despre Galaxy...