Acasă Stiri Samsung are două noi smartphone-uri pliabile în dezvoltare

Samsung are două noi smartphone-uri pliabile în dezvoltare

Nici nu știm dacă putem spune că această știre este o surpriză. O recentă informație despre gigantul tech sud-coreean, prin intermediul SamMobile, susține că Samsung are în dezvoltare două noi smartphone-uri pliabile. Acest lucru nu ar trebui să surprindă pe nimeni, deoarece Samsung se pare că vrea să-și ducă afacerea cu telefoane mobile într-o nouă direcție cu Galaxy Fold.

În urmă cu aproximativ o săptămână scriam despre o declarație a lui Chung Eui-suk, șef al diviziei de software de la Samsung. Acesta, la MWC 2019 a declarat că viitoarele forme de smartphone-uri ar putea fi chiar modele de tip „rollable” sau „stretchable”. Se vor putea „întinde pentru a merge de la un smartphone la o tabletă„. Deci această informație de acum are o susținere, Samsung vrea să ducă telefoanele mobile într-o nouă direcție.

Unul dintre cele două pliabile este inspirat de Samsung W2019

Un viitor telefon pliabil are puține șanse să fie ceva unic. După ce a arătat ce poate face cu un ecran pliabil, este doar o chestiune de timp înainte ca Samsung să lanseze dispozitive suplimentare cu mai multe îmbunătățiri. Gigantul tech nu a comentat acestă informație. Tot din acestă știre aflăm că unul dintre dispozitive va avea un design asemănător telefonului cu clapetă. Samsung produce seria W cu clapetă pentru piața din China. Celălalt pliant Samsung ar arăta ca Huawei Mate X, cu ecran spre exterior. Galaxy Fold are un design interior pliabil, cu un ecran secundar în exterior tip smartphone.

Informația provenită de la Bloomberg, mai menționează că Samsung va dezvălui telefonul său ce se pliază pe vertical în cursul acestui an sau la începutul anului viitor. Acesta model de pliabil a fost proiectat cu un ecran suplimentar mai mic pe exterior. Conform Blomberg, acest urmaș avansat a lui Samsung W2019 este mai subțire, deoarece va avea un afișaj exterior mai mic pe capac.

Blomberg, este o agenție de știri americană fondată în 1981 de către Michael Bloomberg. Bloomberg oferă analize financiare, servicii de date și știri. Compania are sediul la New York și are birouri în 192 de locații din toată lumea. Bloomberg are o rețea globală de televiziune, site-uri digitale și trei reviste.

Samsung nu face multe smartphone-uri cu clapetă, seria Samsung W fiind singura excepție. Ar putea acest factor de formă să însemne că următorul telefon din seria W va fi un smartphone vertical pliabil? Aceasta rămâne o posibilitate.

Samsung se preocupă și de îmbunătățirea durabilității lui Galaxy Fold

Smartphone-ul pliabil Galaxy Fold de la Samsung, se număra printre modelele selectate ca inspirație pentru un viitor telefon pliabil. Acest dispozitiv se spune că va fi lansat doar după ce modelul de telefon cu clapetă va fi prezentat.

De asemenea, Samsung se preocupă de îmbunătățirea durabilității afișajului aflat pe Galaxy Fold. Încearcă să scape de o aparentă fisură ce apare pe panoul afișajului după ce a fost pliat de aproximativ 10.000 de ori. Dacă acest lucru se dovedește a fi adevărat Samsung poate înlocui gratuit ecranul pliantului Fold.

Galaxy Fold va fi lansat luna viitoare, la un preț începând de la 1.980 $. Samsung va controla cu atenție vânzările cu amănuntul pentru acest produs de lux și va oferi clienților servicii suplimentare de asistență tehnică ulterioară. Mulți potențiali clienți sunt interesați de o eventuală reducere a prețurilor pentru viitoarele telefoane pliabile. Probabil viitorul va fi al telefoanelor pliabile și, suntem siguri că Samsung va domina piața și în segmentu pliabil.

Stiri

Galaxy S22 Ultra va avea cea mai bună cameră zoom realizată vreodată

Samsung Galaxy S21 Ultra este cel mai bun smartphone în materie de camere foto de pe piață.  Acest lucru se datorează camerei...

Samsung dezvoltă o tehnologie avansată de ambalare a cipurilor

Samsung a declarat vineri că a dezvoltat o nouă tehnologie avansată de ambalare a cipurilor pentru aplicații de înaltă performanță. Gigantul tech...

Galaxy Z Fold 2: rezistența la praf este inspirată de aspiratoarele Samsung!

Samsung tocmai a împărtășit o poveste uimitoare care spune multe despre provocările de a proiecta primele modele de smartphone-uri pliabile. Samsung Galaxy...

Noi detalii despre Samsung Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch Active 4

Tot mai multe zvonuri din ultima perioadă spun că Samsung lucrează la două noi ceasuri inteligente. Cele două ceasuri smartwatch-uri Samsung Galaxy...

Galaxy S21 FE va intra în fabricație în iulie, are specificații premium

Potrivit tuturor informațiilor de până acum, Samsung va lansa smartphone-ul Galaxy S21 FE mai târziu în acest an. Urmând modelul lui Galaxy...

Samsung Galaxy Buds 2 în curând în mai multe culori

Au trecut doi ani de când Samsung a prezentat primul set Galaxy Buds - împreună cu seria Galaxy S10. De atunci, au...

Brevet pentru husă de protecție la Samsung Galaxy Z Flip 3

În această vară Samsung va prezenta noile sale smartphone-uri pliabile, probabil un eveniment Galaxy Unpacked va fi organizat în iulie. Ieri a...