Samsung și Design Studio d’strict colaborează pentru Digital Signage

565
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat un nou parteneriat cu o companie de design cu sediul în Seul. Colaborarea va crea proiecte de artă media publice pentru ecranele Samsung LED Signage în mai multe locații la nivel mondial. Samsung este liderul mondial în domeniul Digital Signage.

Inspirați de răspunsul pozitiv la designul captivant al lui companiei d’strict pe ecranele SMART de ultimă generație a companiei, Samsung și Design Studio d’strict își reunesc expertiza pentru a prezenta potențialul nelimitat al semnalizării digitale.

Acest parteneriat va contribui la aducerea la viață a numeroase oportunități pentru semnalizarea Samsung SMART. Dincolo de afișarea de informații va ajuta companiile să ia în considerare posibilitățile de utilizare a acestor afișaje ca platformă de artă media”. A declarat Hyesung Ha, vicepreședinte Visual Display Business la Samsung Electronics, conform News Samsung. „Acest parteneriat reflectă viziunea noastră „Screens Everywhere” și va prezenta conținut îmbunătățit pe cea mai recentă tehnologie de afișare”.

Samsung este lider mondial în Digital Signage

Companiile vor produce noi piese de artă media pentru potențialii clienți ai afișajelor Signage SMART. Apoi acestea vor fi prezentate prin intermediul ecranelor LED Signage instalate în locuri celebre din întreaga lume, inclusiv Times Square din New York și Catedrala Duomo din Milano. În ultimi zece ani consecutivi Samsung este lider mondial în Digital Signage.

Times Square sau The New York Times Tower. Este o clădire cu 25 etaje situată la intersecția dintre Strada 42 și Broadway în Manhattan, New York. În 1997 One Times Square a fost cumpărată de Jamestown LP pentru suma de 117 milioane de dolari.

Suntem onorați să fim parteneri cu Samsung pentru a atrage atenția internațională asupra conținuturilor pe care le creăm”. A declarat Sung-Ho Lee, CEO al d’strict. „D’strict va crea perspective cu totul noi pentru ca publicul să se bucure de parteneriatul cu Samsung”.

O companie de design axată pe crearea de experiențe centrate pe utilizator cu conținut unic și tehnologie media digitală, d’strict a atras atenția globală în mai 2020. Atunci designul său gigant 3D a apărut pe ecranul SMART LED al companiei Samsung, cel mai mare ecran curbat din Coreea. Acest ecran a fost amplasat pe clădirea SMTown COEX din Seul.

Împreună, gigantul tech și d’strict își vor propune să creeze experiențe vizuale nemaivăzute. Toate vor avea conținut atrăgător și tehnologii media inovatoare care vor împinge industria de semnalizare digitală în viitor.

D’strict este un grup de creatori care lucrează la design digital, de la designul comercial la opere de artă. Se concentrează în principal pe crearea de conținut utilizând tehnologia media digitală pentru a se potrivi caracteristicilor de spațiu și oferă experiențe inovatoare bazate pe spațiu. Marca „d’strict” vine de la design + strict.