De zece ani consecutivi Samsung este lider mondial în Digital Signage

996

Pentru al 10-lea an consecutiv, Samsung și-a menținut poziția de lider mondial în domeniul Digital Signage, în funcție de vânzări. Datele publicate recent de IHS Markit dau compania Samsung pe primul loc în lume în acest domeniu, începând din 2009.

Soluțiile inovatoare ale companiei Samsung împing constant limitele a ceea ce este posibil”. A declarat Seog-gi Kim, vicepreședinte executiv al Visual Display Business la Samsung Electronics. „Clasamentul IHS demonstrează că Samsung oferă partenerilor instrumentele de care au nevoie pentru a crea mai multe experiențe realiste și imersive de vizionare. Vom continua să avansăm în acest domeniu, adaptându-ne la schimbarea nevoilor clienților și ducând la alt nivel afișajele comerciale„.

Piața globală a Digital Signage va ajunge 31,62 miliarde dolari până în 2023

Potrivit datelor IHS Markit, Samsung are 25,8% din cota de piață globală pentru vânzările de Digital Signage în 2018. Alți jucători importanți pe această piață, la mare distanță de Samsung, sunt LG Display, Sharp, Panasonic și Sony. Piața Digital Signage va crește de la 20,74 miliarde USD în 2017 la 31,62 miliarde USD până în 2023. Dispunând de o gamă mare de afișaje dinamice și versatile, noile afișaje Samsung SMART Signage includ mai multe produse premiate la nivel global.

Fiecare gamă de produse vine cu soluții personalizate pentru numeroase sectoare industriale sau de comerț, conform NewsSamsung. Se pot folosi în restaurante, aeroporturi, pentru publicitate digitală în interior sau exterior. Pot fi folosite de corporații, în educație și învățământ, pentru divertisment sau în transportul public. Aceste tehnologii de afișare oferă o alternativă vizuală mai bună față de ecranele de afișare standard.

IHS Markit are sediul în Londra, Marea Britanie. Este lider mondial în furnizarea de analize și expertize pentru principalele industrii și piețe din întreaga lume. Oferă date și informații pentru industria auto, energetică, financiară, de apărare și marină. Are peste 13.000 de angajați, experți în toate domeniile economiei și tehnologiei.

QLED 8K Signage. Oferind cea mai mare rezoluție pe piață cu tehnologia de upscaling Artificial Intelligence (AI), afișajul digital QLED 8K îmbunătățește imaginile și reclamele comerciale. QLED 8K are imagini cu un conținut mai vibrant și mai atrăgător. În plus, upscaling-ul inteligent al AI permite proprietarilor de magazine și agenților de publicitate să producă conținut la un cost și o rezoluție mai reduse și să fie transformat într-o impecabilă calitate de 8K. Este printre cele mai apreciate Samsung Digital Signage. Afișajul QLED 8K este câștigătorul premiului AV News Award la categoria inovația digitală a anului. A câștigat și premiul Best of Show la Integrated Systems Europe 2019.

Samsung Flip și seria OMN / OMN-D, premiate și ele

Seria OMN / OMN-D pentru interior/exterior. Proiectată cu ghidaje pentru vitrine, această serie oferă o vizibilitate excelentă, chiar și în lumina directă a soarelui. O organizare clară a cablurilor, un software ușor de folosit și un afișaj durabil, eficient din punct de vedere energetic, le fac o alegere excelentă pentru comercianții cu amănuntul. Seria OMN-D afișează informații și reclame pe ambele fețe, permițând comercianților să-și prezinte reclamele atât spre ​​stradă, cât și în magazin, cu un singur afișaj. Seria OMN / OMN-D a fost, de asemenea, câștigătoare a premiului Top New Technology TNT 2019. pentru afișajele meteo – All-Weather Displays.

Seria OHN / OHN-D Full-Outdoor. Această serie de Digital Signage este construită cu o sticlă Magic Protection Glass clasa IK10. Seria OHN oferă o vizibilitate remarcabilă, precum și un afișaj rezistent la apă și praf, pentru o durabilitate de neegalat. OHN-D are un ecran dublu, ideal pentru a atrage atenția potențialilor clienți într-o stație de autobuz / tramvai sau amplasat ca panou stradal.

Seria QMR / QBR. Acestea sunt noi modele de afișaje digitale UHD 4K din 2019. Seria prezintă îmbunătățiri semnificative, inclusiv rame mai mici și un design simetric. Această serie a fost proiectată pentru mall-uri, magazine și aeroporturi. Dispune de upscaling UHD inteligent și un ecran fără strălucire pentru o mai mare vizibilitate.

Samsung Flip. Este un flipchart interactiv, de 55 de inch, pentru o colaborare mai productivă și mai eficientă la locul de muncă. Samsung Flip oferă un design configurabil, o experiență de scriere naturală și un stand pe roți. Foarte eficient în cadrul întâlnirilor în diferite săli sau birouri, pentru prezentări. Samsung Flip a fost desemnat câștigător al premiului AV News Presentation Innovation of the Year și al premiului TNT în categoria Unified Communication & Collaboration.