Noi accesorii Samsung Eco-Friends pentru seria Galaxy S24

144
Samsung Eco-Friends Accessories to Galaxy S24 Series
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat lansarea noii sale linii de produse Samsung Eco-Friends. Acestea sunt huse pentru telefoanele mobile, au design unic și sunt realizate din materiale reciclate. Husele sunt fabricate de producători terți care proiectează și produc accesorii compatibile cu Samsung. În colaborare cu compania de accesorii mobile SLASH B SLASH, cea mai recentă colecție este concepută exclusiv pentru seria Galaxy S24 – oferind 57 de huse pentru ca fanii să își personalizeze Galaxy S24, S24+ sau S24 Ultra.

Samsung Eco-Friends este o colecție de accesorii, inclusiv carcase pentru produse și curele concepute de Future Generation Lab de la Samsung. Tipurile și modelele de accesorii disponibile pentru achiziție pot varia în funcție de țară. Reflectând preferința următoarei generații pentru produsele ecologice, aceste accesorii încorporează materiale durabile, cum ar fi plasticul reciclat și pielea vegană, care conțin cel puțin 40% materiale post-consum.

Introdusă inițial în 2022, colecția extinsă prezintă personaje și modele populare din întreaga lume. Amintim aici printre altele: TOILETPAPER, Keith Haring, Smiley și The Simpsons. Personajele Sanrio precum Hello Kitty, My Melody, Kuromi și Cinnamoroll au fost nou adăugate la linia de produse din acest an. Potrivit SamsungNewsroom, compania Samsung a precizat că personaje Sanrio sunt disponibile numai în Coreea și Japonia.

Queen este o trupă rock britanică formată în 1970 din Freddie Mercury, Brian May si Roger Taylor și John Deacon. Queen este în RockWalk of Fame de la Guitar Center, pe Sunset Boulevard, Hollywod, California și în Hollywood Walk of Fame.

Design-urile inspirate de The Rolling Stones, Queen și alți artiști oferă utilizatorilor o altă modalitate de a se exprima. În special, colaborarea Samsung cu trupa de băieți K-pop Stray Kids le permite fanilor să vizioneze videoclipuri cu membrii lor preferați prin simpla introducere a unui card de comunicare în câmp apropiat (NFC) în carcasă. Fiecare card de colecție găzduiește o colecție unică de videoclipuri și fotografii cu membri individuali Stray Kids. Astfel fanii acestor staruri se pot bucura de o experiență unică, de buzunar.

Cardul de colecție NFC este un accesoriu de tip card care poate fi utilizat cu carcasa Samsung Eco-Friends. Când cardul Stray Kids este introdus în carcasă, imaginea de fundal, pictogramele și tastatura se schimbă automat într-o temă Stray Kids.

Pe 16 februarie, Samsung a dezvăluit un videoclip care prezintă „Samsung Eco-Friends” prin intermediul canalelor sale globale de socializare, inclusiv YouTube și Instagram.

Videoclipul arată că deșeurile de plastic pot fi transformate în huse pentru smartphone-uri îndrăznețe, inovatoare. Aceste accesorii sunt atât unice, cât și ecologice. „Folosind deșeuri, facem un efort pentru a transmite valorile unei economii circulare”, a spus Future Generation Lab de la Samsung. „Vom continua să dezvoltăm accesorii care intrigă clienții prin utilizarea diferitelor tehnologii.

Lansate pentru prima dată în Coreea pe 6 februarie, husele Samsung Eco-Friends va fi disponibile în curând pe piețele majore din lume, inclusiv SUA și Japonia. Accesoriile pentru seria Galaxy S24 pot fi achiziționate momentan doar din mai multe locații Samsung din Coreea. Produsele vor fi lansate în prima jumătate a acestui an în peste 40 de țări la nivel global.