Samsung a lansat noile ecografe HERA la ISUOG World Congress 2020

670
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Noile soluții Samsung își arată angajamentul de asistență medicală pe tot parcursul vieții pentru femei. Ecografele cu asistență inteligentă sunt cele mai recente progrese ale Samsung Medison în domeniul ecografiei și al asistenței medicale.

Samsung Medison, o companie globală de echipamente medicale și afiliată Samsung Electronics, introduce noile sale soluții de asistență inteligentă, extinzându-și capacitățile în soluții de diagnosticare. Compania a anunțat lansarea ecografelor HERA la ISUOG virtual (International Society of Ultrasound in Obstetrics and Gynecology). Congresul mondial organizat de Societatea Internațională de Ecografie în Obstetrică și Ginecologie a avut loc între 16 – 18 octombrie 2020.

Samsung HERA 10 o serie de ecografe foarte performante

Examinările pentru femeile însărcinate cu risc crescut, diagnosticarea precoce a anomaliilor fetale și soluțiile de măsurare automată în ultrasunete – soluții de asistență medicală de calitate, permise de Samsung Medison – au fost recunoscute în domeniul medical.

Ecografele au fost prezentate pe o platformă online pregătită cu ocazia evenimentului virtual. Acest eveniment a conținut seminarii web, expoziții virtuale și instrumente de chat. Samsung Medison a expus noua sa serie de dispozitive cu ultrasunete HERA (HERA W10, HERA I10, HERA W9), care prezintă noile sale tehnologii și soluții avansate. Diferitele soluții de asistență inteligentă au fost detaliate și prezentate într-un format video.

Samsung Medison este lider mondial în dispozitive medicale destinate diagnosticării prin imagini. Samsung Medison este o companie afiliată a Samsung. Integrează cele mai bune tehnologii IT, procesarea imaginilor, semiconductori și tehnologii de comunicare în dispozitive medicale.

HERA este o platformă premium, iar numele vine de la Hyper-aperture Enhanced Reconstruction Architecture. HERA încorporează noua tehnologie Crystal Architecture de la Samsung pentru a oferi tehnologii și capabilități avansate cu un nou nivel de calitate a imaginii.

Soluțiile Samsung care cuprind întregul spectru de funcții și capabilități de diagnostic includ următoarele:

  • BiometryAssist – Măsoară rapid și eficient indicele de creștere a fătului, având în vedere că a fost dobândit semi-automat.
  • HeartAssist – Ajută la măsurarea și oferirea unei vizualizări adecvate pentru o descoperire timpurie a anomaliilor cardiace congenitale pentru făt înainte de naștere, utilizând învățarea profundă.
  • LaborAssist – Permite descoperirea ușoară a schimbărilor în timpul măsurat și oferă imagini video și de animație demonstrative pentru explicații clare și comunicarea procesului de livrare către mame.

Procesoare Intel pe noile ecografe HERA

Se așteaptă ca BiometryAssist și LaborAssist să simplifice fluxul de lucru al utilizatorilor din domeniul medical. Vor reduce sarcinilor manuale repetitive simple, vor crește preciziei măsurătorilor și vor oferi măsurători consistente și imagini foarte clare.

Aceste două caracteristici au fost dezvoltate prin încorporarea distribuției Intel a setului de instrumente OpenVINO în algoritmul de diagnosticare Samsung. Prin utilizarea setului de instrumente OpenVINO, alimentat de procesoare Intel, procesarea datelor este de 4,7 ori mai rapidă. Configurarea sistemului: CPU Intel Core i3-4100Q @ 2,4 GHz, 8 GB memorie; Sistem de operare: Windows pe 64 de biți.

Soluțiile noastre de asistență inteligentă îmbunătățesc confortul pacientului și confortul clinicianului. De asemenea reduc timpul de scanare, îmbunătățesc precizia diagnosticului și măresc randamentul sistemului. Vom continua să dezvoltăm soluțiile cu ultrasunete de nouă generație, în colaborare cu Intel, pentru dezvoltarea soluțiilor de asistență inteligentă”. A spus Won-Chul Bang, vicepreședinte pentru afaceri și echipamente medicale, Samsung Electronics și Samsung Medison, conform NewsSamsung.

Evenimentul a inclus seminarii web, în ​​cadrul cărora specialiști de renume mondial din domeniu au împărtășit rezultatele clinice ale diferitelor instrumente de diagnostic, inclusiv MV-Flow, LumiFlow și CrystalVue, care sunt disponibile în seria HERA.