Acasă Stiri Samsung a instalat primul ecran cinematografic Onyx LED în Spania

Samsung a instalat primul ecran cinematografic Onyx LED în Spania

Samsung Electronics și Odeon Multicines au instalat primul ecran cinematografic din Spania cu tehnologie LED, la Leganes, Madrid. Primul ecran Samsung Onyx LED din Spania oferă o experiență cinematografică extrem de captivantă, fără precedent. Răspunde astfel cererii publicului care vrea să se bucure de premiere de film cu cea mai înaltă calitate posibilă a imaginii. Cinematografele Odeon Sambil din Madrid, sunt primele din Spania care oferă cea mai recentă versiune Onyx LED.

Noul ecran Onyx Samsung este un pas important în industria cinematografică din țara noastră. Aceasta va marca începutul unei noi generații de ecrane pentru un public pretențios în calitatea conținutului“. A declarat Sergio Foncillas, director al Visual Display Business la Samsung Electronics. „Suntem foarte mulțumiți de parteneriatul cu Odeon Multicines. Am adus un nou standard în calitatea imaginii cinematografice pentru prima dată în Spania“.

Odeon Sambil este una dintre cele mai avansate tehnologic complexe cinematografice din Europa. Are sistemul de sunet cel mai avansat de pe piață, cu 514 difuzoare și 217 amplificatoare, fiind unic în Spania„. A declarat Luis Millan, CEO și fondator al Odeon Multicines. „Odeon Sambil are locuri premium în toate sălile și suntem foarte încântați să adăugăm Onyx LED Cinema la oferta noastră„.

Onix LED Cinema oferă un contrast și luminozitate de neegalat

Ecranele LED Onyx Cinema produse de Samsung oferă un contrast și un nivel de nivel negru fără precedent în industria cinematografică. Ecranele au o luminozitate de aproape zece ori mai mare decât un sistem tradițional de proiecție. Onyx aduce o calitate 4K pe ecranul mare, oferind o imagine imersivă care îi face pe spectatori să trăiască fiecare scenă ca și cum ar participa la ea.

Onix – este o varietate a calcedonului, mineral din grupa cuarțului. Culoarea negru închis a onixului l-a făcut să devină o piatră semi-prețioasă pentru inele, medalioane sau alte obiecte de podoabă. Onixul este prima piatră pe care o întâlnim în paginile Sfintei Scripturi. În grădina raiului, în preajma râurilor care izvorăsc de aici, se găsește „piatră de onix” (Geneza).

Mai mult decât atât, ecranele Samsung Onyx oferă versatilitatea cerută de cinematografele de astăzi. Aceste ecrane pot transforma sălile în noi spații culturale care să găzduiască și alte evenimente, cum ar fi concerte live, turnee e-sport sau prezentări de afaceri. Ecranul își păstrează întotdeauna configurația vizuală, indiferent de conținut și permite o gamă mare de condiții de lumină ambientală.

Modelul instalat în Odeon Sambil, are lățimea de 10,2 metri și 5,4 înălțime, conform NewsSamsung. Are rezoluția de 4K, acceptă conținut HDR și un nivel de luminozitate maxim de 146 fL. Foot-lambert fL sau picior-lambert, este o unitate de măsură folosită în industria filmelor pentru măsurarea luminozității imaginilor pe un ecran de proiecție.

Primul film prezentat, ca previzualizare, a fost Vengaza Bajo Cero, un nou film cu actorul Liam Neeson. A fost prezentat în format EclairColor HDR. Filmul este regizat de norvegianul Hans Petter Moland și mai are ca protagoniste pe Laura Dern și Emmy Rossum. Este un thriller de acțiune cu accente de umor negru care va avea premiera pe 10 mai în cinematografe.

Stiri

Smartphone-ul dvs. probabil vă spionează – iată cum să verificați

Aveți grijă la ceea ce discutați în când smartphone-ul este aproape deoarece asistentul dvs. virtual trage cu urechea la conversații. Sigur că...

Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3....

Samsung rămâne nr. 1 pe piața smartphone-urilor la nivel global

Samsung și-a păstrat locul unu în lume pe piața smartphone-urilor în primul trimestru din acest an. Un lucru de demn de remarcat...

Samsung SmartThings: un control îmbunătățit asupra dispozitivelor Galaxy

Samsung Electronics Co. a anunțat că ecosistemul său lansat recent, SmartThings Find, continuă să crească rapid. În acest moment cuprinde peste 70...

Capacitatea bateriei pe Samsung Galaxy Z Fold 3 dezvăluită de 3C

Recent publicația sud-coreeană The Elec a scris că Samsung Galaxy Z Fold 3 va sosi cu un ecran interior mai mic. De...

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...