Samsung va livra peste 80 de milioane de ecrane pentru seria iPhone 14

231
Samsung va livra peste 80 de milioane de ecrane pentru seria iPhone 14
Sursa foto: phonearena.com

Conform mai multor informații din Coreea de Sud, Samsung este gata să furnizeze companiei Apple peste 80 de milioane de ecrane OLED pentru următoarea sa generație de iPhone, seria iPhone 14. Nu este prima dată când Samsung livrează principalului său rival de pe piață, ecrane sau diferite piese pentru smartphone-uri sau tablete. Se așteaptă ca Apple să lanseze seria iPhone 14 la nivel global în septembrie anul acesta.

Dar, acum acest lucru este mai complicat decât pare la prima vedere. Samsung Display pare să colaboreze de multe ori mai bine cu alte companii mai degrabă decât cu departamentul de smartphone-uri al Samsung. Nu trebuie să uităm că Apple este un client serios și comandă de mai mult timp ecrane companiei Samsung Display. Subsidiara Samsung Electronics a făcut chiar linii de producție special pentru ecranele Apple. Dacă acest număr mare va încurca livrările pentru telefoanele Samsung, încă nu știm.

Ecranele OLED pentru seria iPhone 14 furnizate de Samsung

Acum, conform Pocket-lint, se pare că Apple se gândește dacă să mai apeleze la un alt furnizor, BOE sau LG Display. În acest caz Samsung ar putea constata că proporția sa din lanțul de aprovizionare pentru iPhone-uri crește și mai mult. Ecranele OLED de la Samsung vor intra în producție și livrare în masă în al treilea trimestru al acestui an. Aceste panouri vor fi folosite atât pe iPhone 14 Pro, cât și pe modelele Apple obișnuite.

În acest an, Apple este de așteptat să lanseze un total de patru modele din seria iPhone 14. Două vor fi iPhone-uri obișnuite, iPhone 14 și iPhone 14 Max (sau Plus). În același timp, celelalte două vor fi modele Pro, și anume, Apple iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max.

Pocket-lint este cel mai mare site web independent de gadgeturi din UK. A fost fondat în 2003 și are sediul în Ascot, Berkshire. Publică știri, recenzii și opinii despre telefoane, laptopuri, jocuri, televizoare, electrocasnice, camere, etc.

Sursele sud-coreeane subliniază că Samsung Display va oferi panouri OLED de 6,1 inch pentru iPhone 14 și iPhone 14 Pro și de 6,7 inch pentru iPhone 14 Max și iPhone 14 Pro Max. Din cele 80 de milioane estimate, 38,17 milioane vor fi doar pentru iPhone 14 și iPhone 14 Pro. Aceste modele sunt cele mai accesibile ca preț din seria iPhone 14. Și modelele precedente din seria iPhone 13, în special iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max, au ecrane produse de Samsung Display.

Pentru cei care plănuiesc să cumpere un iPhone 14 nu credem că acest lucru va fi deranjant, dimpotrivă. Ecranele OLED produse de Samsung Display sunt cele mai bune din domeniu mobil, așa că utilizatorii vor avea parte de culori adevărate și un negru intens.