Samsung Electro-Mechanics face mai multe camere pentru seria Galaxy A

512
Sursa Foto: via mynewsdesk.com

Samsung Electro-Mechanics va crește cantitatea de camere furnizate pentru modelele de smartphone-uri bugetare ale companiei. Aceste dispozitive Galaxy A vor ajunge în 2021 și ar reprezenta peste 10% din vânzări anul viitor, a declarat Samsung.

Potrivit GizmoChina care preia surse sud-coreene, aceasta este prima confirmare a faptului că firma va furniza module de cameră pentru modelele de telefoane Galaxy bugetare ale Samsung Electronics în 2021. În plus, a crescut și cererea de dispozitive accesibile cu camere de ultimă generație, cum ar fi obiectivul cu zoom optic, conform Samsung Electro-Mechanics.

Compania Samsung Electro-Mechanics a început deja să furnizeze camere cu zoom optic 3x și OIS din Q3 2020. Se preconizează că producția va crește și acestea vor fi găsite și în smartphone-urile mid-range, în viitorul apropiat.

Samsung Electro-Mechanics va furniza camera principală pe Galaxy A52 și A72

Acest lucru ar duce, de asemenea, la o creștere de două cifre pentru produsele aferente modulelor de cameră în 2021. Subsidiara Samsung intenționează, de asemenea, să furnizeze camerele principale de pe viitoarele modele Samsung Galaxy A52 și Galaxy A72. Și aceste informații provin din Coreea de Sud, din surse apropriate Samsung.

Potrivit informațiilor anterioare, Galaxy A 52 vine cu o configurare quad-camera, cu una principală de 64MP. Pe de altă parte, Galaxy A72 va fi primul smartphone Samsung cu o configurație de camere penta. De asemenea, va avea un senzor primar de 64MP și un senzor de 8MP cu un teleobiectiv de 3x.

Samsung Electro-Mechanics este o filială a grupului Samsung Electronics și a fost fonadtă în 1973. Produce componente electronice, cip-uri, plăci cu circuite imprimate, module de cameră, module de rețea și substraturi semiconductoare.

În special, Samsung Electro-Mechanics a furnizat, de asemenea, zoomul optic de 3x pe modelul Galaxy S20 FE recent lansat. În plus, compania intenționează să mărească porțiunea de condensator ceramic multistrat (MLCC) pentru componente auto până la 10% din total, până în Q4 2020. Odată cu redresarea pieței auto din America de Nord, Samsung se așteaptă la creșterea cererilor pentru astfel de piese.