Samsung Electronics a câștigat 71 de premii iF Design Award 2021

479
Samsung Electronics castiga 71 de premii iF Design
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat că a primit un număr record de 71 de premii la iF Design Award 2021. Samsung a câștigat două premii de aur în cadrul a 36 de premii pentru design de produs, 10 pentru concepte profesionale, 11 pentru comunicare proiectare, 5 pentru proiectarea ambalajelor și 9 pentru experiența utilizatorului (UX), interfața cu utilizatorul (UI) și proiectarea serviciilor. Anul trecut Samsung a primit 61 de premii iF Design Awards.

Premiile Gold Award au fost acordate purificatorului de aer BESPOKE AX9000N și BESPOKE City Color Edition. Purificatorul de aer BESPOKE AX9000N a fost premiat pentru conceptul său inovator de a permite consumatorilor să aleagă designul părții frontale în funcție de stilul de viață al consumatorilor.

În plus, colecția de panouri BESPOKE City Color Edition a fost recunoscută pentru gama sa de culori și materiale pentru aparatele de bucătărie, inclusiv frigidere, plite cu inducție și cuptoare. BESPOKE City Color Edition oferă palete de culori inspirate din diferite orașe precum Stockholm, Berlin și Seoul.

Samsung QLED 8K premiat cu iF Design Awards 2021

Este important să oferim consumatorilor o experiență diferențiată și să adăugăm o valoare semnificativă vieții lor”. A declarat Dontae Lee, vicepreședinte executiv și șeful Centrului de proiectare corporativă la Samsung Electronics, conform Samsung Newsroom. „Vom oferi noi modele care să contribuie la societate și la viața consumatorilor noștri prin noi perspective și abordări inovatoare”.

În categoria Produs, o gamă largă de modele Samsung a câștigat premii iF Design Award 2021, inclusiv:

Samsung QLED 8K, un televizor care utilizează designul ecranului infinit care maximizează imersiunea prin reducerea cadrului; The Premiere, proiectorul premium pentru casă echipat cu tehnologie Triple Laser și Ultra Short Throw; Mașina de spălat WW8000T și Uscătorul DV8000T care poate fi stivuit pe verticală, orizontală sau autonom, în funcție de spațiu; Galaxy Z Fold 2 și Galaxy Z Flip, smartphone-uri care oferă experiența de utilizare unică și inovatoare a smartphone-urilor pliabile.

Premiile iF Design Award au fost introduse în 1954 în Germania la Hanovra cu scopul inițial de a evidenția designul german. Sunt conferite anual de iF International Forum Design. Sunt peste 5.500 de înscrieri din aproximativ 59 de țări în fiecare an.

Ambalajul Samsung Eco-Packing a fost premiat

În alte categorii, design-urile Samsung care iau în considerare accesibilitatea și mediul au câștigat premii iF Design Award 2021 inclusiv:

Mașina de spălat WW8000T și Uscătorul DV8000T cu utilizare ușoară și inteligentă. Au tastatură Braille și design de feedback sonor pentru a indica diferite cicluri sau setări de temperatură pentru o accesibilitate sporită. Eco-Packaging un ambalaj durabil al produsului care facilitează reciclarea cutiilor a fost premiat cu iF Design Awards 2021.

Organizat de iF International Forum Design GmbH, concursul iF Design Award a debutat în Germania în 1953. Premiul evaluează produsele integral pe baza criteriilor sale, care includ diferențierea și impactul, în 9 discipline și categorii. Sunt evaluate ca Produs, Ambalare, Comunicare, Concept profesional, Interior Arhitectură, Arhitectură, Proiectare servicii, Experiență utilizator (UX) și Interfață de utilizator (UI).