Samsung Electronics va conecta peste 14 miliarde de dispozitive

171
Samsung Electronics va conecta peste 14 miliarde de dispozitive
Sursa foto: via businesskorea.com

Samsung Electronics va conecta peste 14 miliarde de dispozitive Samsung și non-Samsung din întreaga lume în era viitoare de hiperconectivitate. În acest fel compania va îmbogăți și mai mult experiența utilizatorului, a declarat vicepreședintele companiei, Han Jong-hee, la Las Vegas, cu ocazia Consumer Electronics Show 2023.

În prezent, un total de 13 mărci s-au alătură alianței Home Connectivity Alliance (HCA) conduse de Samsung. Momentan aceasta are peste 2,3 ​​miliarde de utilizatori din întreaga lume. Samsung își propune să dubleze numărul de utilizatori la 5 miliarde în următorii cinci ani. Recent Samsung a anunțat dispozitivul SmartThings Station, care va fi lansat în Coreea de Sud și Statele Unite în această lună. Dispozitivul de dimensiunea unei plame acceptă standardul Smart Home IoT Matter pentru a facilita conectarea cu dispozitive de la Google, Amazon, Apple etc.

Samsung SmartThings utilizează tehnologia Internet of Things (IoT) pentru a vă conecta dispozitivele mobile și electrocasnicele într-un singur loc convenabil. Cu SmartThings, vă puteți transforma casa într-un spațiu perfect conectat, potrivit BusinessKorea. În acest fel puteți să vă urmăriți absolut toate toate dispozitivele Smart Home și să le gestionați cu ușurință.

Samsung Electronics va conecta un număr uriaș de dispozitive în următorii ani

Fiecare dintre tehnologiile inovatoare prezentate în SmartThings, Knox și Bixby sunt setate să îmbunătățească conectivitatea dispozitivului utilizatorului. Toate acestea vor duce la o controlabilitate și experiențe de personalizare incredibile pentru o viață conectată mai holistică. Prin integrarea celor trei platforme, Samsung își propune să îmbogățească mai bine viața oamenilor în toate aspectele stilului lor de viață, pentru o nouă eră a vieții conectate.

Samsung SmartThings a evoluat devenind mai mult decât o soluție de casă conectată – este un brand de experiență integrată. Reunind platforma SmartThings, care conectează produse și alte obiecte pentru casă inteligentă, Bixby, care oferă servicii AI dincolo de comenzile vocale, și Samsung Knox, care gestionează și protejează în siguranță informațiile personale ale utilizatorilor, oferta Samsung este incredibilă.

Signify (ex Philips Lighting) este un producător olandez de echipamente de iluminat cu sediul în Eindhoven, fondat în 2016. Signify produce acum echipamente de iluminat sub diferite mărci, inclusiv Philips, Interact, Modular, Color Kinetics, WiZ, etc.

Samsung Electronics și-a dezvăluit, de asemenea, serviciile de sincronizare a jocurilor și video în colaborare cu Signify. Aceste servicii le vom regăsi pe televizoarele Samsung care vor fi lansate în viitorul apropiat. Mai multe dintre acestea au fost recent prezentate la CES 2023. Potrivit Samsung Electronics, o astfel de hiperconectivitate va ajuta la creșterea durabilității viitorului dincolo de conexiunea între dispozitive și intenționează să obțină neutralitatea carbonului până în 2050 cu o astfel de inovație.

La CES 2023 alianța HCA a anunțat specificația HCA 1.0 pentru interoperabilitatea Smart Home. Noul standard stabilit de Samsung și HCA își propune să faciliteze accesul consumatorilor la soluții de conectare pentru o casele inteligente care să permită un grad și mai mare de interoperabilitate și eficiență energetică.