Samsung va elimina unele servicii conectate din aplicația Health

2426
Samsung Health este una dintre cele mai complete aplicații de sănătate pentru telefoane mobile. Aplicația deja atât de cuprinzătoare are și mai multe funcționalități după lansarea lui Samsung Galaxy Watch. Aplicația Health de pe Galaxy Watch are un nou tracker pentru gestionarea stresului și vine în plus cu monitorizarea a 21 de noi tipuri de exerciții sportive. Cu toate acestea, nu totul merge bine cu Samsung Health. Începând cu 1 septembrie, aplicația va elimina integrarea cu serviciile conexe, una dintre cele mai căutate caracteristici. În iunie 2016, Samsung și-a actualizat aplicația pentru sănătate, adăugând capacitatea de a sincroniza datele cu o serie de servicii online populare, printre care Fitbit, Jawbone, Runkeeper, Microsoft Health, Misfit și Strava. Această capacitate oferă dispozitivelor Samsung un mare atu în segmentul de monitorizare a sănătății. Deși Samsung Health este strict limitat la dispozitive mobile, puteți utiliza un smartwatch Samsung pentru a vă colecta datele de activitate sportivă și de sănătate și pentru a vă sincroniza cu aceste servicii populare. Deoarece aceste servicii sunt disponibile ca site-uri web, puteți vizualiza și gestiona datele dvs. și pe un PC. De exemplu, dacă alergați cu Samsung Gear Fit2, aveți opțiunea de a trimite datele colectate către Fitbit sau spre celelalte aplicații și apoi să accesați datele de pe site-ul lor Web. Toate acestea vor fi de domeniul trecutului din data de 1 septembrie. Începând din acea zi, utilizatorii Samsung Health nu vor mai putea să-și sincronizeze datele de sănătate cu alte servicii conectate, face excepție Strava. În plus, Samsung elimină, de asemenea, opțiunea de temperatură și umiditate din aplicația Health.

Strava este o companie fondată în 2009 și are sediul în San Francisco, California. Software-ul său este folosit pentru urmărirea activităților de ciclism, alergare și înot, prin GPS. Utilizatorii pot înregistra și încărca activități fizice, iar software-ul furnizează statistici cum ar fi distanța, ritmul, ritmul cardiac și altitudinea, precum și comparații cu alte activități ale utilizatorilor.

Încă nu se știe de ce compania high-tech a făcut acest pas. Probabil pentru că Samsung dorește mai multă independență în produsele sale. De asemenea, Samsung Galaxy Watch a venit cu noi caracteristici de exerciții și wellness. Poate urmări un total de 39 de tipuri de antrenamente și mai mult decât probabil că Samsung Health va continua să se îmbunătățească.
SURSĂIotGadgets