Samsung Email versiunea 6.1.51.1 adaugă suport pentru Android 12

457
Samsung Email adaugă suport pentru Android 12
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung se pregătește pentru lansarea inevitabilă a noului sistem de operare Android 12. În afară de pregătirea programului beta One UI 4.0 pentru seria Galaxy S21, compania își actualizează și unele dintre aplicațiile live pentru a include asistență pentru viitoarea actualizare de firmware. Samsung Email este una dintre acestea.

Samsung Email cu versiunea 6.1.51.1 primește Android 12 înainte ca prima versiune beta și versiunile publice să devină live. Jurnalul de schimbări menționează suportul pentru Android 12 și un nou patch de securitate care abordează potențialele puncte slabe. Nu există alte modificări, dar aplicația Samsung va avea o schimbare mai vizibilă odată ce Android 12 va fi activat.

Samsung Email actualizat cu suport pentru Android 12

Aplicația de e-mail Samsung facilitează conectarea la diferite conturi de, inclusiv Gmail, Hotmail și Yahoo. Aplicația de mail Samsung vă permite să conectați mai multe adrese de e-mail, astfel încât să puteți accesa cu ușurință toate e-mail-urile dvs. într-un singur loc.

Samsung Email este disponibil pentru descărcare atât din Galaxy Store, cât și din Play Store. Din acest motiv versiunea 6.1.51.1 nu are o dată concretă de lansare. Unii dintre utilizatorii au primit deja actualizarea după ce a apărut în Magazinul Galaxy din aceste regiuni, conform SamMobile. În următoarea perioadă tot mai mulți utilizatori vor primi actualizarea aplicației de mail, fie prin Play Store sau Galaxy Store. Puteți verifica cele două magazine pentru a verifica dacă cea mai recentă versiune a Samsung Email este disponibilă pentru descărcare.

Galaxy Store este un magazin de aplicații folosit pentru dispozitivele Samsung. A fost lansat în septembrie 2009. Este destinat pentru smartphone-uri, tablete și smartwach-uri Samsung. Este disponibil în 125 de țări.

Alternativ, puteți deschide Magazinul Galaxy de pe telefonul Samsung, accesați meniul hamburger din stânga, accesați Actualizări și vedeți dacă vă așteaptă o nouă versiune de Samsung Email. Dacă nu este acolo va sosi în cel mai scurt timp.