Acasă Stiri Samsung folosește 100% energie reutilizabilă în SUA, Europa, China

Samsung folosește 100% energie reutilizabilă în SUA, Europa, China

Samsung a decis în urmă cu mai bine de doi ani că va face pași suplimentari către un viitor ecologic și durabil. Scopul a fost atunci să ajungă la un punct în care se poate baza exclusiv pe energie regenerabilă în SUA, Europa și China înainte de sfârșitul anului 2020. Decizia a fost luată la mijlocul 2018, iar Samsung a confirmat acum că obiectivele sale au fost îndeplinite.

Potrivit companiei, Samsung a ajuns la 100% energie reutilizabilă la fabricile sale din SUA, Europa și China. Compania a atins 92% energie reutilizabilă până la sfârșitul anului 2019 și a reușit să ajungă la 100% anul trecut.

Eforturile Samsung de energie regenerabilă continuă în alte regiuni

Samsung nu a spus momentan prea multe despre planurile sale de sustenabilitate în alte regiuni unde are facilități de producție. Astfel nu este foarte clar dacă își propune să atingă 100% energie reutilizabilă la fiecare fabrică unde operează. Cu toate acestea, compania continuă să-și îmbunătățească amprenta energetică în Coreea, conform Universmartphone. Aici compania a instalat panouri solare și generatoare de energie geotermală.

Samsung a redus la minimum deșeurile, regândind și unele dintre produsele sale de consum. Toate televizoarele Samsung Lifestyle, The Sero, The Frame, The Serif și The Terrace sunt dotate cu ambalaje ecologice și fiecare model de televizor din 2021 care a fost dezvăluit de la la începutul acestui an este însoțit de o telecomandă alimentată cu energie solară. Compania estimează că telecomenzile cu energie solară vor reduce consumul de baterii AA cu aproximativ 99 de milioane de unități AA pe parcursul a șapte ani.

Evaluarea energetică arăta cât de eficient este un aparat, bazat pe cantitatea de energie pe care o folosește. Aparatele vândute până acum au fost etichetate A+, A++ sau A+++. Din martie 2021 toate semnele „+” sunt înlocuite de o scară mai simplă – de la A la G.

Capacele spate ale monitoarelor și ecranelor de semnalizare sunt, de asemenea, construite folosind materiale reciclate. Acum Samsung a confirmat că vrea să extindă utilizarea acestor materiale și la alte produse bazate pe afișaj.

Compania lucrează la reducerea consumului de energie al încărcătoarelor sale pentru smartphone-uri Galaxy din 2012. Acum că își propune să reducă consumul de energie de așteptare al încărcătoarelor sale la zero.

Samsung vrea să facă și aparatele electrocasnice mai eficiente din punct de vedere energetic. Astfel mai multe aparate electrocasnice Samsung au primit deja ratingul Energy Star în SUA datorită nivelului scăzut de energie și de consum de apă.

Stiri

Samsung va prezenta un afișaj S-foldable la SID Display Week 2021

SID Display Week 2021 are loc între 17 și 21 mai și va fi un eveniment complet virtual. SID Display Week 2021...

Samsung crede că „nu este niciodată prea devreme” pentru a explora 6G

Samsung a lansat o Carte Albă 6G unde spus că „nu este niciodată prea devreme să începem pregătirea pentru 6G”. Noile rețele...

Frigiderele Samsung au fost evaluate ca fiind „cele mai bune” în Europa

Frigiderele Samsung au fost clasate pe primul loc în evaluarea marilor reviste europene de profil din Germania, Suedia și Italia. Cea mai...

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G a apărut Google Play Console

Samsung lucrează la lansarea unei noi serii de tablete: Samsung Galaxy Tab S7 Lite, cu o lansare destul de aproape. Cele două...

O nouă dovadă a existenței seriei Samsung Galaxy Note 21

Compania Samsung a declarat în urmă cu două luni că nu va lansa anul acesta seria Galaxy Note 21. Știrea nu a...

Ecranele OLED de pe Galaxy Book Pro certificate de SGS pentru jocuri

Samsung a lansat recent noi laptopuri din gama Galaxy Book Pro, iar aceatea au venit cu ecrane OLED. Acum, Samsung a dezvăluit...

Samsung colaborează la sistemul de operare Fuchsia de la Google

De ani de zile, Google dezvoltă în mod constant sistemul de operare Fuchsia, un posibil înlocuitor al actualului Android. Acum se pare...