Samsung și Epic Games au anunțat turneul Fortnite Galaxy Cup

1129
Sursa Foto: via SamMobile.com

Parteneriatul Samsung cu Epic Games Inc. continuă și în acest an. Acum jucătorii mobili Fortnite sunt chemați la o nouă distracție. Cele două companii lansează un nou turneu numit Fortnite Galaxy Cup, participanții având posibilitatea de a câștiga o ținută Galaxy Scout unică. Competiția cu o durată de două zile este programată în perioada 25 – 26 iulie.

Spre deosebire de ținuta originală Galaxy, ținuta iKONIK și cea Fortnite Glow, toate obținute inițial exclusiv de către proprietarii de smartphone-uri Galaxy, noua Galaxy Scout va putea fi obținută de jucătorii Fortnite care dețin orice smartphone Android. Cu toate acestea, așa cum sugerează și numele, Fortnite Galaxy Cup este un turneu, iar ținuta Galaxy Scout va fi rezervată jucătorilor de top din fiecare regiune.

Fortnite Galaxy Cup cu jucători din mai multe țări

Turneul va avea loc în 25 și 26 iulie, cu două sesiuni de trei ore. Jucătorii pot participa la maximum zece meciuri pe parcursul celor două zile. Conform SamMobile, vor acumula puncte în funcție de modul în care se amplasează și câte eliminări obțin. Ținuta Galaxy Scout va fi disponibilă pentru peste 50.000 de jucători care participă la Cupa Fortnite Galaxy din week-end-ul următor.

Sunt câteva cerințe care trebuie îndeplinite de jucători. Prima este că trebuie să aibă Fortnite instalat pe smartphone-ul Android și să participe la eveniment folosindu-l. Jucătorii vor trebui să se asigure că autentificarea cu doi factori este activată în contul lor Epic Games. Utilizatorii trebuie să meargă la fila „Compete” de pe dispozitiv și să se asigure că au finalizat procesul de înscriere. Minorii trebuie să aibă acordul unui tutore legal pentru a intra într-un turneu. Jucătorii care au treisprezece ani și peste sunt eligibili pentru înregistrarea la turneu.

Epic Games este o companie americană care produce și comercializează jocuri. A fost fondată în 1991 și are sediul în Cary, North Carolina. Epic este proprietara a trei motoare de joc din industria video: Unreal Engine, Unreal Engine 2 și Unreal Engine 3.

Ținuta Galaxy Scout va fi rezervată jucătorilor de top din fiecare regiune, după cum urmează:

  • Europa: pentru 10.000 de jucători de top
  • NA-Est: 7.500 de jucători (North American Eastern Standard Time)
  • NA-Vest: 2.500 de jucători
  • America Latină: 2.500 de jucători
  • Asia: 1.250 de jucători
  • Orientul Mijlociu: 1.250 de jucători
  • Oceania: 1.250 de jucători

În ceea ce privește jucătorii Fortnite care nu pot participa la Galaxy Cup, vor putea achiziționa ținuta Galaxy Scout și folia Galaxy de la magazinul Epic, dar nu a fost specificat când și cât costă. La fel s-a procedat cu ținuta iKONIK și Fortnite Glow.