Parteneriat Samsung și Eros Now pentru smartphone-urile Galaxy

767

Eros Now și Samsung au anunțat un parteneriat pentru mai mult divertisment pe smartphone-urile Galaxy. Eros Now este o platforma digitală de divertisment de ultimă generație over-the-top (OTT) din Asia de Sud. Este deținută de Eros International, o companie globală de divertisment din India. Ca parte a colaborării, utilizatorii de telefoane Samsung Galaxy, momentan cei cu sediul în India, pot accesa acum cele mai bune filme, emisiuni originale, muzică, Quickie și multe altele din Eros Now, în aplicația „My Galaxy”.

Eros Now este cea mai importantă platformă de divertisment din India

Smartphone-urile sunt dispozitive foarte populare pentru streaming video online peste tot în lume cu atât mai mult în India. Conform unui studiu realizat de Counterpoint Research și publicat în 2019, Eros Now are cea mai mare pondere (59%) dintre utilizatorii din categoria de vârstă 25-39 de ani. Este cel mai mare procent dintre toate platformele OTT majore, cu un total de 68% din utilizatori  care urmăresc zilnic conținut pe platforma de divertisment.

Sondajul Counterpoint Research a indicat, de asemenea, că 9% dintre utilizatorii Eros Now urmăresc conținutul platformei mai mult de 21 de ore pe săptămână. Este, de asemenea, cel mai mare procent dintre toate celelalte platforme OTT din India. Aceste date scot în evidență popularitatea platformei de divertisment în rândul utilizatorilor din India. Samsung are cele mai multe telefoane cu ecran mare disponibile pe piață. Ecrane mari au Seria Galaxy S10, Galaxy S20 și Galaxy Note 9 și Note 10. Sunt și multe smartphone-uri mid-range cu ecrane mari.

Eros Now este o rețea de streaming de media și servicii video prin abonament lansată în 2012. Eros a început în principal cu filme și videoclipuri muzicale. Platforma de streaming are peste 130 de milioane de utilizatori înregistrați și peste 30 de milioane de abonați care plătesc în întreaga lume.

Este posibilă extinderea acestor programe pe telefoanele Galaxy și în alte zone

În acest moment consumatorii indieni folosesc tot mai mult telefoanele mobile pentru a accesa divertismentul. Astfel parteneriatul Eros Now – Samsung este o propunere câștigătoare atât pentru cele două companii, cât și pentru consumatori, conform MarketWatch. Samsung este cel mai de încredere brand de telefonie mobilă din India. În acest fel compania sud-coreeană adaugă încă o caracteristică de divertisment prin oferirea unei biblioteci de peste 12.000 de filme de pe platforma digitală, în afară de spectacole originale și muzică, pentru o baza foarte mare de utilizatori din India. Sunt informații că programele Eros vor fi extinse și în alte zone pentru telefoanele Samsung Galaxy.

Comentând parteneriatul, Ali Hussein, CEO, Eros Now, a declarat. „Considerăm această alianță drept una foarte bună, este o cerere tot mai mare de divertisment online pe ecranele mobile. Parteneriatul cu Samsung ne permite să apelăm la potențialii consumatori care folosesc telefoane Samsung Galaxy.”