Cardul de memorie Samsung EVO Plus, extrem de util pentru smartphone-ul nostru

2491

Dacă cumpărați accesorii pentru noul smartphone, alegeți mai întâi un card de memorie microSD înainte de a cumpăra altceva!

Chiar dacă majoritatea telefoanelor vin cu o cantitate decentă de stocare internă, faptul că mulți dintre noi consumăm tot mai mult din capacitatea smartphone-urile, ne face să dorim mai mult spațiu de stocare. Este ceva normal în zilele noastre să vedem că oamenii se bucură de emisiunea preferată sau de un nou film, în metrou, autobus sau într-o cafenea.

Clienții preferă carduri de memorie de mare capacitate, iar companiile se adaptează pentru a le oferi o stocare maximă posibilă în formatul microSD.

Odată cu această tendință, utilizarea cardurilor de memorie de mare capacitate a crescut rapid, iar firma de cercetare HIS Markit, afirmă că spațiul de stocare de pe smartphone-le noastre se va dubla în următorii trei ani.

Mulți nu apreciază adesea importanța unui card de memorie până când este prea târziu.

De asemenea, numărul mare de carduri de memorie disponibile poate duce la confuzie. Cardurile de memorie au un aspect similar, dar acestea variază foarte mult în ceea ce privește performanța și fiabilitatea.

Dar, când ajungem la raftul în care sunt carduri de memorie pe care îl alegem și cum?

Samsung este lider de piață în cardurile de memorie, caracteristicile cardurilor de memorie Samsung EVO Plus oferă un bun ghid pentru alegerea corectă a cartelei de memorie.

Iată câteva sfaturi cheie:

  • Viteza de transfer – este cea mai importantă. Cu o viteză de citire / scriere de până la 100/90 MB /s, care este rata pe care o veți găsi în gama de carduri de memorie Samsung EVO Plus, puteți transfera rapid cele mai mari fișiere. Transferul unui video de 4GB de 4k pe un card va dura doar 46 de secunde. De asemenea, viteza permite salvarea a până la 20 de fotografii cu o singură atingere atunci când fotografiați în ritm mare.
  • Compatibilitatea – este o altă trăsătură valoroasă pe o cartelă de memorie. Cele mai bune opțiuni vor trebui să funcționeze nu numai cu telefonul smartphone, ci și cu multe alte dispozitive. Cardurile de memorie Samsung EVO⁺ sunt compatibile cu o gamă largă de dispozitive, inclusiv aparate foto DSLR, camere de acțiune 4K, smartphone-uri, tablete, camere de 360° și drone. Adaptorul SD, care vine acum la achiziția fiecărui card Samsung EVO⁺, asigură, de asemenea, că aceste cardurile pot fi folosite atât pentru sloturile microSD, cât și pentru sloturile SD.
  • Capacitatea – trebuie verificată neapărat. Cardurile de memorie Samsung EVO Plus au o capacitate de până la 256 GB, printre cele mai ridicate pe piața microSD, ceea ce înseamnă că toate nevoile sunt satisfăcute. Cu spațiu de stocare de 256 GB, aveți spațiu suficient pentru a păstra 12 ore de video 4K sau până la 22.500 de melodii. Spațiul nu mai este o problemă.
  • Fiabilitatea – nu este mai puțin importantă. Cardurile de memorie Samsung EVO Plus vin cu o garanție de zece ani pentru a oferi utilizatorilor o siguranță sporită. În plus, cardurile sunt dotate cu o tehnologie care le face să fie rezistente la apă, pot supraviețui până la 72 ore în apa de mare, pot suporta temperaturi extreme -25° C până la +85° C, rezistă controlului cu raze X la aeroport și rezistă unui câmp magnetic echivalent cu un câmp de Scanner RMN – peste 15.000 gauss.

Gauss este unitatea de măsură a inducției magnetice și exprimă valoarea densității fluxului magnetic, este numită după Karl Friedrich Gauss. Gauss a fost un matematician, fizician și astronom german, celebru pentru lucrările despre integralele multiple și magnetism. Este considerat unul dintre cei mai mari oameni de știință germani.

Multe din telefoanele de top de la Samsung sunt prevăzute cu posibilitatea de extensie a stocării până la 256 GB, amintim aici numai câteva: Samsung Galaxy S7 și S7 Edge, de asemenea cele apărute anul acesta Samsung Galaxy S8 și gama Galaxy A 2017.

Vă prezentăm într-un infografic caracteristicile cheie ale produselor Samsung EVO Plus.

Samsung EVO Plus

Într-o piață în care există atât de puțină diferență între produse la aspectul fizic, merită să privim dincolo de estetica produsului.

Sub capota celor mai bune carduri de memorie este suficientă tehnologie de vârf pentru a le spori performanța și fiabilitatea. Asta înseamnă că avem mai mult timp ca să ne bucurăm de dispozitivul în care este introdus cardul. De asemenea, conținutul dvs. preferat va fi întotdeauna la îndemână datorită capacității suplimentare pe care o va furniza un card de memorie.

VIASamsung News