Samsung a lansat un nou Samsung Experience Store în Promenada Mall

178
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a anunțat inaugurarea celui de-al cincilea magazin Samsung Experience Store din România. Este în Promenada Mall (pe lângă Mall Băneasa, AFI Cotroceni și din Mega Mall, precum și cel din Ploiești). Acest nou magazin, care păstrează estetica și designul global specific Samsung Experience Store, marchează intenția Samsung de extindere la nivel național.

Prin acest spațiu, aflat într-o zonă cu trafic ridicat, Samsung oferă consumatorilor săi oportunitatea de a achiziționa, interacționa și a testa produsele, astfel încât tehnologia premium și inovatoare a brandului să ajungă mai aproape de ei. Magazinul are o suprafață de 170 metri pătrați, în care este prezentat întreg portofoliul de produse Samsung Mobile. Și acest spațiu a fost gândit pentru experiențele utilizatorilor. Acesta dispune și de o insulă la intrare, unde vizitatorii vor putea să afle ultimele noutăți Samsung și să participe în exclusivitate la evenimente speciale în timpul anului.

Samsung Experience Store în Promenada Mall

Samsung Experience Store Promenada vine în întâmpinarea utilizatorilor și fanilor Samsung care lucrează sau locuiesc în această zonă a Bucureștiului. Aceștia vor avea ocazia să vadă și testeze aici toate produsele Samsung. Este vorba despre smartphone-urile din seria S, A sau Z, tablete, precum și produsele din categoria wearables (ceasuri și căști).

Suntem foarte entuziasmați de lansarea acestui magazin, într-o zonă nouă, în care nu eram prezenți până acum. Acest pas arată eforturile Samsung de a fi cât mai aproape de comunitate și de nevoile sale. Astfel, vrem ca toți utilizatorii care ne trec pragul să aibă parte de o experiență excelentă. Ei vor putea să interacționeze îndeaproape cu produsele noastre și să beneficieze de toate detaliile de care au nevoie înainte de a face o achiziție”. A declarat Tiberiu Dobre, Head al MX Division, Samsung România și Bulgaria, conform The Practice România.

Pe 9 februarie, începând cu ora 17:00, cu ocazia evenimentului de lansare Samsung Unpacked 2022, magazinul pregătește multe surprize pentru utilizatorii și fanii brandului, dar și pentru cei care se vor afla în trecere, de la vizionarea live a transmisiunii online, la concursuri, întâlniri cu creatori de conținut, precum și multe altele. Participanții vor putea să facă cunoștință cu noile produse, acestea fiind în premieră disponibile în magazine în momentul lansării.