Samsung extinde ecosistemul HDR10+ cu ofertă mai largă de conținut

566
Sursa Foto: androidheadlines.com

Tot mai mulți utilizatori încep să folosesc conținut HDR10+ pe televizoarele lor inteligente. Astfel Samsung Electronics își extinde în continuare oferta de conținut HDR10+ de streaming. Samsung a adăugat recent și Google Play Movies la serviciile care acceptă tehnologia sa de nouă generație de calitate a imaginii.

Google Play Movies, serviciul de streaming video Google, a început să accepte conținut HDR10+ în iulie a acestui an. Serviciul HDR10+ este acum disponibil pe Samsung Smart TV în 117 țări, inclusiv America de Nord, Europa și Coreea.

HDR10+ cu filme 4k de înaltă rezoluție

Utilizatorii se pot bucura acum de conținut HDR10+ 4K de înaltă rezoluție pe Google Play Movies. Sunt aici numeroase filme HDR10+ disponibile, precum Joker, Aquaman, Wonder Woman, Shazam !, și Crazy Rich Asian. Google Play Movies intenționează să sprijine tehnologia HDR10+ și pe alte platforme suplimentare în viitor, conform NewsSamsung.

HDR10+, care este standardul HDR al industriei, are în Samsung Electronics principalul producător de televizoare premium. Televizoarele Samsung, nu numai cele din seria QLED 2020, aduc utilizatorilor experiența perfectă în materie de calitate a imaginii. Practic televizoarele asigură imagini mai apropiate de modul în care vedeți lumea reală. Această platformă HDR10+ a fost creată de 20th Century Fox, Panasonic şi Samsung. 

HDR10+ are culori mai bogate, mai vii și mult mai multe detalii în condiții diferite de lumină. HDR10+ optimizează luminozitatea și contrastul unui videoclip cadru după cadru sau scenă după scenă. Este un standard open-source și fără drepturi de autor.

Adăugarea Google Play Movies la HDR10+ este de așteptat să accelereze extinderea alianței HDR10+, cu 108 parteneri în toată lumea. „Suntem încântați să extindem parteneriate cu cei mai importanți furnizori de streaming global”. A declarat Younghun Choi, vicepreședinte executiv și șeful echipei R&D la Visual Display Business Samsung Electronics. „Vom continua să consolidăm standardul HDR10+ și să conducem inovația în tehnologia TV pe piața globală”.