Samsung își extinde gamele de electrocasnice cu produse noi și inteligente

1187
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung este numărul unu la cele mai vândute mărci de aparate electrocasnice din SUA. Acum cu ocazia Kitchen & Bath Industry Show (KBIS) 2020, Samsung își consolidează portofoliul cu lansarea de noi produse inovatoare. O nouă linie de frigidere Family Hub în primul rând și un nou nivel de îngrijire a îmbrăcămintei cu AirDresser. Ambele oferă un control inteligent și un design de pionierat, ceia ce clienții de astăzi așteptă de la Samsung.

Tehnologia și inovația sunt în ADN-ul nostru la Samsung. Ascultăm ce consumatorii ne spun și ce doresc pentru casele lor moderne, conectate”. a declarat John Herrington, Manager General Home Appliances, Samsung Electronics America, conform SamsungNews. „Pe măsură ce am conceput aceste produse electrocasnice noi, am avut în vedere fiecare detaliu – de la culoare la experiența utilizatorului – pentru a ne asigura că oferim inovații care fac viața de zi cu zi mai convenabilă și mai eficientă”.

Samsung a devenit brandul de electrocasnice numărul unu, conform companiei de studiu de piață TraQline, din 2016 și până acum, deoarece continuă să inoveze cu aparatele premium care completează modul în care trăim astăzi. Fiecare dintre aceste noi aparate poate fi personalizat pentru a se potrivi spațiilor utilizatorilor și pentru a se potrivi cu stilul lor de viață.

Noi diapozitive de gătit cu diferite controale inteligente

Samsung a devenit lider în inovarea aparatelor pentru gătit în SUA prin împingerea limitelor a ceea ce este posibil. Gigantul tech a introdus tehnologii inovatoare și noi soluții de design și performanță, care fac timpul pe care oamenii îl petrec în bucătărie mai eficient.

Samsung înregistrează progrese în ceea ce privește eficiența timpului, cu noi game de cuptoare care fac gătitul mai convenabil. Noile game de electrocasnice oferă o experiență de utilizator reimaginată care îți simplifică gătitul și îți pune la dispoziție întregul potențial de bucătar de casă. Anumite modele ale gamei de diapozitive pot fi controlate cu ajutorul asistenților inteligenți (compatibili cu SmartThings, Android și iOS). Îi puteți instrui să preîncălzească cuptorul în timp ce pregătiți ingredientele pentru masă. Asistenții inteligenți învață, preferințele și obiceiurile tale de gătit – cu cât îi folosești mai mult, cu atât îți înțeleg mai bine nevoile. Așadar, dacă setați frecvent cuptorul la o anumită temperatură pentru a coace o prăjitură sau a găti ceva, aceasta va sugera mai întâi această temperatură atunci când vă preîncălziți cuptorul aragazului.

Primele aragaze au apărut în anii 1820. Britanicul James Sharp a obținut în 1826 un brevet, iar în 1836 a început deschis o fabrică pentru producția industrială. Tehnologia se dezvoltă doar după 1880, datorită slabei dezvoltări a rețelelor de distribuție a gazelor. Inițial aragazul nu avea cuptor.

Liniile simple și designul elegant oferă un aspect integrat bucătăriei dvs. Cuptoarele de gătit pot fi instalate ușor, nu trebuie să remodelați complet bucătăria. Puteți alege dintre modelele din inox negru, inox normal sau noile modele inoxidabile. Cu un panou de control reproiectat și butoane minime, interfața simplă și intuitivă cuptorul prezintă doar informațiile de care aveți nevoie în timpul gătitului. Exteriorul este ușor de curățat, iar butonul său proiectat ergonomic vă oferă o mai bună aderență și control.

Un hub de familie pentru toată lumea

Samsung este liderul pieței americane și la frigidere din 2016. Family Hub, care a reimaginat forma și funcția frigiderului, este principalul motiv pentru locul ocupat de Samsung. Cu fiecare nouă generație de Family Hub, Samsung a introdus noi inovații – și noi modele – care simplifică planificarea mesei și oferă mai mult control asupra caselor lor inteligente.

Acum, există într-adevăr un Family Hub pentru toată lumea, cu noul frigider elegant alături. Forma sa modernă și aspectul integrat premium, precum și ușile sale elegante, distribuitorul minim și mânerele încastrate – se îmbină perfect cu aparatele și dulapurile de bucătărie existente. Indiferent dacă alegeți un model negru sau inox, acesta va veni cu un finisaj rezistent la amprente, ușor de întreținut.

Fiecare model Samsung are un interior reproiectat, cu o capacitate mare concepută pentru a se potrivi mai multor produse alimentare. Toate produsele vor rămâne proaspete mai mult timp, deoarece tehnologia de răcire All-Around, cu multiple guri de aerisire din interior, menține mâncarea uniform răcită și proaspătă. Se poate vedea totul clar, cu LED-uri care luminează frumos interiorul frigiderului.

Family Hub eficientizează și comunicarea. Vă ajută să vă creați propria cultură de partajare prin intermediul familiei, în care toată lumea poate scrie ușor note, posta fotografii sau videoclipuri pe care doresc să le partajeze pe afișajul frigiderului. Cu View Inside, puteți vedea ce este în interiorul frigiderului dvs. oriunde și oricând. Samsung Family Hub oferă, de asemenea, o vizualizare inteligentă îmbunătățită, oferind o experiență de oglindire a ecranului pentru telefoanele și televizoarele Galaxy, ceea ce o face o sursă de divertisment nesfârșit în bucătărie. Și, cu aplicația SmartThings, Family Hub devine telecomanda pentru casa dvs. inteligentă. Puteți să vă conectați, să monitorizați și controlați instantaneu toate aparatele electrocasnice și celelalte dispozitive și funcționează cu dispozitivele inteligente SmartThings.

Un nou standard de îngrijire personală cu Samsung AirDresser

Samsung prezintă la KBIS 2020 și noi aparate pentru îngrijirea personală la domiciliu. O soluție ușoară, comodă, all-in-one, care te ajută să te îngrijești de unele dintre cele mai valoroase investiții – îmbrăcămintea. AirDresser transformă o corvoadă banală în ceva de care nu mai trebuie să-ți faci griji.

AirDresser folosește tehnologia aburului pentru a netezi cutele, a elimina mirosurile și a-ți igieniza hainele. Astfel acestea vor fi proaspete și gata de purtare – în doar 48 de minute. AirDresser vă poate trimite chiar și alerte atunci când hainele sunt pregătite, prin aplicația SmartThings. Puteți chiar să monitorizați, să controlați și să descărcați opțiuni suplimentare de îngrijire a hainelor prin intermediul aplicației.

Și pentru că nu necesită conectare la apă, AirDresser se poate încadra în locul cel mai convenabil pentru tine. Aparatul Samsung poate fi amplasat oriunde, în dormitor, hol sau orice altă parte a casei.

Toate aceste inovații sunt expuse la expoziția KBIS 2020 din Las Vegas la Convention Center, în perioada 21-23 ianuarie. Noile game de diapozitive vor fi disponibile pentru cumpărare în a doua jumătate a anului.