Procesorul Samsung Exynos 9 seria 9820, inteligența din interior

928

Construit pentru a maximiza inteligența, Samsung Exynos 9 seria 9820 este cel mai inovativ procesor mobil Samsung de până în prezent. Exynos 9820 dispune de capabilități avansate de inteligență artificială (AI), un procesor personalizat puternic și multe altele. Noul procesor extinde posibilitățile dispozitivelor mobile și deschide noi orizonturi pentru viitoarele smartphone-uri.

De la experiențele fotografice și multimedia până la conectivitate, Exynos 9820 duce caracteristicile mobile la un nou nivel. Conform NewsSamsung, performanțele și eficiența superioară fac de asemenea multitaskingul și jocurile mobile mai ușoare și atractive ca niciodată.

Cu o unitate de procesare neurală specializată (NPU), Exynos 9820 poate procesa funcții legate de AI de șapte ori mai rapid decât predecesorul său. Samsung a făcut mai multe teste interne pentru a compara procesorul Exynos 9820 și Exynos 9810. Samsung Exynos 9820 vine cu performanțe superioare. CPU-ul propriu-zis al generației Exynos 9820 și arhitectura tri-cluster amplifică performanțele single-core și multi-core cu până la 15% și respectiv 25% comparativ cu Exynos 9810.

Performanțe superioare cu Exynos 9820 la conectivitate, viteză și fotografii

Conectivitate rapidă mult mai ușoară cu modemul avansat LTE Pro. Acesta oferă viteză de până la 2,0Gbps și viteză de uplink de până la 316Mbps pentru navigare fără probleme, streaming video și jocuri online. Specificăm că această viteză poate diferi în funcție de țară și operatorul de telefonie mobilă. Cu GPU-ul Mali-G76, Exynos 9820 oferă o îmbunătățire a performanței de până la 40% sau o îmbunătățire cu 35% a eficienței energetice comparativ cu cea a modelului Exynos 9810. Nu a fost uitat departamentul foto. Procesorul imaginilor pe Samsung Exynos 9820 suportă soluții flexibile multi-cameră pentru fotografii de cea mai înaltă calitate.

GPU – Graphics Processing Unit. Unitate de procesare grafică este un circuit electronic conceput pentru a manipula și modifica rapid memoria pentru a accelera crearea de imagini destinate unui dispozitiv de afișare. Sunt utilizate în telefoane mobile, computere personale, stații de lucru și console de jocuri.

Nici înregistrările video nu au fost uitate, poate fi înregistrată realitatea în cele mai mici amănunte. Codecul multi-format pe Exynos 9820 permite înregistrarea mai multor detalii decât oricând. Susține codarea și decodificarea video de 8K la 30fps. Siguranța solidă în spiritul tradiției Samsung este asigurată de noul procesor. Exynos 9820 cu funcția Physically unclonable function, oferă soluția de securitate finală pentru stocarea și gestionarea datelor personale.

Productivitate pe tot parcursul zilei. Samsung Exynos 9820 oferă productivitate mobilă non-stop prin îmbunătățirea duratei de viață a bateriei cu un design inovator care are nevoie de putere redusă. Samsung Exynos se va afla pe Galaxy S10 și cel mai probabil și pe Samsung Galaxy Note 10.