Pagina de fani Samsung Facebook mai populară decât Real Madrid sau Coca-Cola

198
Pagina de fani Samsung Facebook mai populara decat Real Madrid si Coca-Cola
Sursa foto: via financialmirror.com

Popularitatea telefoanelor Samsung, dar și numărul mare de fani ai companiei continua să surprindă. Pe lângă faptul că deține o cotă masivă pe piața mondială a smartphone-urilor, gigantul tehnologic sud-coreean Samsung domină și rețelele sociale. Samsung are mai mulți fani decât unele dintre cele mai faimoase mărci și celebrități din lume. Samsung are cea mai populară pagină de fani pe Facebook din lume, Samsung Facebook are aproape 160 de milioane de fani începând cu această lună.

Prezența mărcii Samsung pe rețelele sociale este o afacere serioasă. Rețelele de socializare sunt un generator uriaș de trafic pentru vânzările cu amănuntul. Din acest motiv toate mărcile globale sunt dispuse să cheltuiască mulți bani pe reclamele pe rețelele de socializare. Acest lucru se întâmplă cu pagina Samsung Facebook.

Cea mai mare rețea de socializare din lume, Facebook, este și canalul digital cu cea mai mare influență asupra deciziilor de cumpărare, clasându-se înaintea YouTube și Instagram. Când vine vorba de mărci cu cea mai mare bază de fani Facebook, Samsung este câștigătorul absolut.

Potrivit datelor Trackalytics, publicate de Financialmirror, pagina de fani a companiei pe Facebook a atins aproape 160 de milioane de fani în februarie 2024. Acest număr este cu mult mai mult decât unele dintre cele mai mari mărci, sportivi și celebrități din lume. Statisticile arată că doar Facebook în sine are mai mulți urmăritori pe rețeaua de socializare decât Compania Samsung. În momentul publicării acestui articol pagina de fani Samsung Facebook a depășit cifra de 160 de milioane.

Sursă foto: via FinancialMirror

Baza de fani Facebook a Samsung este impresionantă în comparație cu alte nume de pe această listă. Statisticile arată că gigantul tehnologic sud-coreean are cu aproape 38 de milioane de adepți mai mulți decât Cristiano Ronaldo. Cel mai faimos fotbalist din lume și cea mai urmărită persoană pe Instagram și Facebook, a atins peste 122 de milioane de abonați pe pagina sa de Facebook începând cu această lună.

Real Madrid este singurul club care a câștigat de două ori trei titluri consecutive în Cupa Europei/Liga Campionilor, prim dată în 1955–1956, 1956–1957 și 1957–1958 și apoi în 2015–2016, 2016–2017 și 2017–2018. Ronaldo a jucat 9 sezoane la Real.

Legendarul club de fotbal Real Madrid s-a clasat pe locul trei, cu 111,3 milioane de fani. Real are cu 48 de milioane mai puțini fani pe Facebook decât Samsung. Unul dintre cele mai mari branduri din lume, Coca-Cola, urmează după Real Madrid cu aproape 107 milioane de fani.

Datele Trackalytics au arătat, de asemenea, că mărcile globale, mai degrabă decât celebritățile individuale, domină lista celor mai populare pagini de fani de pe Facebook.

Sursă foto: iLoveSamsung

De fapt, mărcile au șase din cele mai populare zece pagini de fani Facebook în februarie. Este vorba despre Facebook însuși, Samsung, Real Madrid, Coca-Cola, FC Barcelona și Tasty ca nume de top. Pe lângă acestea Cristiano Ronaldo, Shakira, Vin Diesel și Leo Messi au numele pe lista celor mai mari vedete de pe Facebook.