Samsung Fashion Film pentru smartphone-uri Galaxy

245
Samsung Fashion Film pentru smartphone-uri Galaxy
Sursa Foto: letsgodigital.org

Samsung lansează anual un număr mare de modele de smartphone-uri în diverse game de preț. Luna trecută am primit seria Galaxy S22 de ultimă generație, urmată de diverse modele din seria A și seria M. Acum așteptăm pe Galaxy A33, Galaxy A53 și Galaxy A73 care pot fi lansate în orice moment. Cu aceste smartphone-uri, compania va viza tinerii. Prin urmare, aceste telefoane oferă un raport calitate-preț relativ bun. Se pare că Samsung are o idee nouă pentru a-ți decora telefonul cu Samsung Fashion Film.

Samsung realizează o peliculă de modă protectoare și decorativă pentru a decora partea din spate a smartphone-ului și a-l face mai personal. Este vorba despre Samsung Fashion Film, o folie de protecție care va oferi dispozitivului dvs. o notă personală suplimentară. Samsung a anunțat o marcă comercială în Regatul Unit. Se referă la numele „Fashion Film”.

Pe 7 martie 2022, Samsung Electronics a depus o marcă înregistrată la IPO (Oficiul pentru Proprietate Intelectuală) din Regatul Unit pentru denumirea „Fashion Film”. Conform LetsGoDigital, aplicația este încadrată în Clasa 9 cu o descriere scurtă, dar clară. Descrierea mărcii Samsung Fashion Film: filme de protecție și decorative adaptate pentru smartphone-uri.

Samsung Fashion Film – folie de protecție decorativă pentru telefoane

Smartphone-urile sunt de obicei prevăzute cu o folie de protecție (sau un protector de ecran) pentru a proteja suprafața de sticlă împotriva zgârieturilor și loviturilor. Un astfel de strat de protecție poate fi aplicat atât pe față, cât și pe spatele telefonului. Samsung lucrează acum la o nouă variantă care nu numai că va avea un efect de protecție, ci va fi și decorativă. Cel puțin așa rezultă din brevetul recent primit. Samsung Fashion Film poate fi un fel de autocolant pe care îl puteți folosi pentru a îmbogăți partea din spate a telefonului. Este o modalitate ideală de a face telefonul mai personal și unic. Tinerii în special vor aprecia acest gen de personalizare.

Drapelul național al Regatului Unit este combinația a trei steaguri: al Angliei, al Scoției și al Irlandei. Steagul are, de asemenea, statutul oficial în Canada, prin rezoluție parlamentară, acolo este cunoscut sub numele de Royal Union Flag.

Săptămâna trecută, Samsung a înregistrat, de asemenea, o marcă comercială în Marea Britanie pentru numele Flap Leather Cover. Deocamdată, nu se știe dacă aceste aplicații au legătură între ele, probabil că nu. Husa va acoperi spatele și personalizarea telefonului cu Fashion Film nu va mai avea efectul dorit.

Galaxy A33 și Galaxy A53 sunt așteptate la sfârșitul acestei luni. Cel mai scump Galaxy A73 va urma probabil la scurt timp. Samsung nu a dat detalii despre lansare sau date concrete privind acest lucru. Dacă gigantul tech va introduce noul Samsung Fashion Film cu modelele din seria A rămâne deocamdată necunoscut, dar cu siguranță nu este de neconceput.

În a doua jumătate a anului, Samsung va anunța și noile telefoane pliabile Fold 4 și Flip 4. Cel mai probabil un astfel de nou accesoriu Samsung va viza și cele două modele pliabile. Totuși, credem că există șanse mai mari ca noile autocolante Samsung Fashion Film să fie destinate modelelor mai ieftine din seria Galaxy A.

SURSĂLetsGoDigital